Rasprava Đilasa i Vesića o novom sistemu protiv nepropisnog parkiranja

Ostavite komentar


  1. Moć države možete pokazati na druge načine…jakim zdravstvom, dobrim školovanjem, sigurnošću svakog gradjanina, povećavanjem proizvodnih grana…
    Ovo sve izgleda kao kad se trkaju čiji je veći (pardon).

    1. Ko je taj Đilas,koga on zastupa,koji je on faktor,sto mu uopste pridajete bilo kakvu paznju.

      1. Gdin Djilas je gradjanin Srbije. I SVAKI gradjanin ove zemlje ima pravo da pita one koji trose NJEGOVE pare da li ih trose namenski. Pa tako i ja, gradjanka ove drzave, koja je predavala informatiku pitam Vesica: kakav je to hardver tezak, ni manje, ni vise nego 70 kg potreban da se uslika nepropisno parkirano vozilo? Zasto taj izmisljeni „hardver“ ne moze da se smesti u punta? Kako je moguce da stotine kamera koje snimaju LICA Beogradjana, nikako da snme ni jednu jedinu kradju ili nepropisno parkiranje? I na kraju, da li je moguce da Vesic svojim glupostima (izmena imena ulica i ovo) ima zadatak da nam skrene PAZNJU sa nekih mnoogo interesantnijih tema?

  2. Bre Vesiću opet lupetaš kao i tvoj gazda. Mislim da sam pogrešno napisao tvoje prezime, ne prezivaš li se ti Preletačević? Vidim lupetaju i mnogi drugi iz tvoje najnovije (još koliko dugo imaš do sledećeg „preletanja“?) partije. Ako je tako kao što mesecima svi kukumačete, zašto ne hapsite Đilasa? U svim državama sveta bi pri takvim optužbama svih vas on odavno završio u ćorci. Ili vas Đilas sve ima u šaci? Da vas nije tim navodno pokrađenim milionima sve potpupljivao i ima dokaze za to? Posle toloko halabuke bez hapšenja mislim da je to -to! Zato zavežite. Ako se glupirate pred vašim esenesovcima koji to moraju da slušaju i gutaju, ne zamajavajte ostali narod koji vam odavno ništa više ne veruje!

    1. Mislim da sanjaju Djilasa i nocu i danju. Sts im je covek ucinio. Ne zivim u Bg ali stvarno ga preteraste. Pa hapsi ga ako je lopov ili se otkacite…

  3. Range rover za kontrolu parkinga, ma bravo. Nemoj skucajno da uzmes Ladu Nivu

  4. Imam jedno pitanje, na stranu sto su kupili najskuplja moguca kola ali kako ce ovaj sistem da razlikuje nepropisno parkiranje od zaustavljanja?

    1. U žutoj traci je zabranjeno i zaustavljanje i parkiranje…

    2. U tome je caka, svima po usima, mora da se vrate 100e na ovaj il onaj nacin.
      A i budzet da se dopuni valjano.

    3. Vrlo prosto. Sacekati ce 3 minuta (koliko je po njihovom razlika izmedju zaustavljanja i parkiranja) i onda … zna se. Ranije je ta razlika bila 15 minuta ali bas zbog ovakvih „potreba“ je to promenjeno.

  5. A bre Vesicu, zar vrapce treba gadjati TOPOM???? Tako li se trose (narodne) pare??? Da vi zaista predstavljate pravnu drzavu (sto svaki lojalni gradjanin ove lepe Srbije zeli da vidi) vi biste za mesec dana prikupili dokaze I osudili tog „vampira“ Djilasa a NE godinama pricali istu pricu … Kao pokvareni gramofon!!! Sram da vas bude !!!!

  6. Nisam siguran da li se ovakvim vozilima pokazuje ,autoritet države’ ili bahatost SNS države!

  7. Oj , joj , srbijo medju dzipovima…!! Pa da su ranije, ovo uveli za snimanje bespravno sagradjenih objekata i drugih beogradskih kara-budzevina…

  8. Bolje te pare dati policajcima i stimulisati ih da rade svoj posao a ne da krpe svoj budžet uzimajući 10 evra od onih koje zaustave…

  9. Nisu oni ovo uzeli da vide ko se i gde parkira, već ko gde ide i šta radi.

    1. Tako je, potpuna svakodnevna, celodnevna kontrola svih gradjana! Ko nije, neka procita Orvelovu „1984.“

  10. samo proverite ko je dobio proviziju od nabavke tih vozila i sve će vam se kasti o tom lopovluku.

  11. Rodjeni moji, da li je neko video jugica parkiranog na zelenoj povrsini? Da li snima pregradjena parkin mesta za brm..brm..

  12. Đilas je svojevremeno pokazao šta zna i ume, videli smo svi.Posledice nečinjenja se još osećaju…Kakvo on pravo ima i odakle mu pomisao da on uopšt e bilo šta kritikuje šta sadašnja vlast radi?! Ono što ova vlast uradi ovaj razgrađuje sa svojom kamarilom…

  13. Ova dvojica su isti,samo su sad na suprotnim stranama,kao što su nekad bili na istoj.

  14. Samo polako vesici…Docice mecka na vrata! Razbojnicka bagro! Bog vas nece spasti!

  15. Da li je ovo uopšte nadležnost komunalaca? Ja razumem da možda treba da reaguju ako si parkiran negde na livadi ali ako si po gradu, kakve veze komunalci imaju sa tim, zar to nije nadležnost saobraćajaca?

  16. A koliko je tvoje % na ova skupa vozila.Najsiromasnija zemlja Evrope vozi Rovere za slikanje pogresno parkiranih vozila.Sram vas bilo.Koliko si ti mazno na santimetar kamena zalepljenog na beton na trgu?

  17. Mozemo mi da se bunimo koliko hocemo samo i ako odu ovi s vlasti „Oko Sokolovo“ ce nastaviti da radi.

    1. Smatram da umesto pritiska na gradjani , bolje bi bilo poboljšati standard gradjana..vratiti besplatnu stomatologiju gradjanina( cak i uz veću participaciju, do npr 300;din po obavljenom lečenju), besplatne udžbenike i tablete za osnovce i srednjoškolce, smanjiti cenu struje a i sl. usluga za sve one koji imaju plate do rep. proseka i Jos nekih takvih poteza..svi smo gradjani i sugradjani..istovremeno ruci po korupciji, nelegalnim tokovima novca, isplatama na ruke i sl…

  18. Ako je samo Đilas problem lako ćemo, ali veliki i najveći problem ste Vi uzurpatoru gradske vlasti, jer umišljaš da si sve. Grešni i treba da plate kazne pa i Đilas, njeu duplo ali nezaposlen idejno komunalna po Zakonu nema pravo to. Na javnom putu može po sadašnjim propisima samo saobraćajna policija a ona to dosad nije ni pokušala da radi. Dakle problem uvećani troškova grada vam je na teret, jer za svaki takav poduhvat mora postojati zakonski osnov a to možete iskoristiti apsolutnom vlašću vaše stranke, jer tako osećamo da delujete, a ja želim da reda bude ali verujte bez Vas..Ne što vas nevolim nego u nizu krivičnih dela zbog pogrešnog raspolaganju novcem grada i drugih mera budete u zatvoru do kraja života.

  19. Skoda karoq ima veći prtljažnik od Diskaverija, a bar je 3,5 puta jeftinija. Da ne pominjem troškove održavanja. Posao su mogle da završe i Dačije daster, jeftinije oko pet puta. Ali prostakluk, bahatost i glupost vladtodržaca, moraju da se leče kompleksi a, pogotovo od tuđeg novca!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.