Raspuštena tri odbora SNS

Ostavite komentar


  1. Vlast je osvojena..!!Film je snimljen.Statisti,svi na raspust tj.fajront…Takav je scenario od gazimestanskog filmskog festivala…!!!

  2. Raspusticete Vi sve odbore posto ste i sami raspustena banda, a necete se dugo ni kititi imenom sefa vam Vucica, kada ga mentori puste niz vodu verovatno ce politicki azil potraziti kod drugarice Mire u Rusiji

  3. "Kako seješ tako žanješ" tj. kako su radili odbori tako su prošli! Razvoj lokalnih samouprava,ekonomski rast ,boljitak to je cilj a ko ga ne ispunjava neka prepusti ljudima spremnim za rad!

  4. Da je sve bilo u redu ne bi ih raspustili. Verujemo u ispravnu odluku.

  5. Interna zamena Kurte Murtom, pošto je Murta bolji marketinški stručnjak.

  6. Dokle da Blačane prave budalom jedni te isti ljudi koji u svakoj političkoj igri"Ko pobedi za njega smo"Taj Čuveni Jozić predsednik Opštine bio je u DS-u,i on je bog-nezamenljiv,vedri i oblači u Blacu.Sklonite ga već jednom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.