Rat saopštenjima između šabačke stranke "Zajedno" i SNS u Šapcu 1foto FoNet Milica Vučković

Gradski odbor stranke „Zajedno“ Šabac reagovao je na optužbe poverenika Srpske napredne stranke iz tog grada Bobana Birmančevića, koji je rekao da koopredsednik „Zajedno“ Nebojša Zelenović „nije vratio pare od krađe i privatizacije“.

Kako je Birmančević naveo, bivši šabački gradonačelnik Nebojša Zelenović, po principu „daje se na znanje“, obnarodovao je da je državi vratio nepotrošeni novac od predizborne kampanje, na čemu mu se lično zahvaljuje.

„Ali moram da ga pitam da li bi mogao da vrati i novac koji je opljačkao iz budžeta grada Šapca“, naveo je u saopštenju Birmančević, što je izazvalo reagovanje GO „Zajedno“.

Oni su podsetili da je Koalicija „Moramo“ prvi učesnik u istoriji izbora u Srbiji koji je vratio novac, predviđen za trošenje u izbornoj kampanji, u državni budžet.

„Tako ćemo voditi državu, kada uzurpatori građanske volje budu pred nezavisnim sudovima odgovarali za svoja zlodela, umesto što sede u političkim foteljam“, kaže se u sopštenju GO „Zajedno“ Šabac.

Oni dodaju da je Nebojša Zelenović najprogonjeniji političar u Srbiji.

„Pored političkih neistomišljenika koje Zelenovića javno blate, u progon su godinama uključeni i BIA, policija, tužilaštva i sudovi, kobajagi nezavisne republičke agencije, državna uprava i prekršajni sudovi. Sav ovaj političko-državni cirkus bio je i ostao najobičnije blebetanje nesposobnih i polupismenih ljudi“, tvrde u „Zajedno“.

Ističu da je stranka „Zajedno“ nastavila objedinjavanje istinskih boraca za normalan život u Srbiji i pozivaju građane da im se u toj borbi priključe.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari