Reković: Pitanje Kosova ne mogu da reše ratni zločinac i ratni huškač

Ostavite komentar


  1. “ …Ocenio je da Srbija ne bi trebalo da promeni Ustav dok se ne postigne konsenzus na političkoj sceni o pitanju Kosova, …“
    Oprostite na komentaru, ali to Kosovo je vlasnistvo drzavljana Srbije a ne „politicke scene“ , pa cete na Referendumu morati da „koncenzirate“ njegove zakonite vlasnike, bas kao sto je u Ustavu i zapisano.

  2. Ali ce ga ‘resiti’ jedna Valentina i jedan Martin? Znamo kako Valentina i Martin to zamisljaju. Sjasite vise sa srpske grbace, malo vam je jedan vek?

  3. Ono što je najtužnije u vezi sa ovim pokretom, ovom devojkom,jeste taj užasni nedostatak harizme, isprane i iskorišćenje fraze na koje se poziva, apatičnost, večito nešto polunadrndana (sasvim pogrešno), sve ono što mladost ne predstavlja i ne sme da pretstavlja. Ejjj setite se kakv je otpor bio(kao pandam ovima sad), pa dali može i u jednom segmentu da se uporedi. Zapravo su 1 od 5 miliona najsurovija istina koliko je ova vlast ogrezla u uništavanju duha sopstnenog naroda. Sasvim bi logično bilo da tako mladi ljudi naprave promenu svojom energijom, optimizmom, pameću, hrabrošću, žrtvom, masovnošću…A ovo…tuga. Klinci politikanti. Zvrznemo neku izjavu da budemo kul, pa posle na pivo i girice. U ovim mladim ljudima vidimo koliko je sve uništeno. Sklanjajte se deco, i pustie neku drugu decu, hrabriju…

  4. Džaba sve opravdane , argumentovano date primedbe mladih Opozicionara u emisiji na RTS…
    Dok se Beogradom ne izlije svo nezadovoljstvo, svo rodoljublje u rekama građana … hiljade…hiljade i opet hiljade stotine hiljada …nema rušenja čoveka koji proždire život ljudi, i svaku perspektivu života u Srbiji…..!!

  5. Koji Sud je Tačija sudio,osudio ga za ratni zločin? Koji je to dokazani zločin? Gde je pravosnažna presuda? To što ga mrzite ne znači da je automatski „ratni zličinac“.Postoje Sudovi koji odlučuju o tome.A pogledajte malo u svoje dvorište i Skupštinu gde o državnim poslovima odlučuje i dokazani ratni zločinac pa vam to ne smeta?!Državu vodi njegov najverniji učenik i sledbenik njegove filozofije,ministar spoljnih poslova Srbije je bio aktivni učesnik u ratnohuškačkoj kampanji prema susedima,a i sada je…etc.!

  6. Pa vi gospođo Reković ništa ne znate o politici. Bolje je da ne lupate, čuje se.

  7. Dete, lupaš ko otvoren prozor na promaji. Mani se demagogije i politikanstva, knjigu u šake.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.