RIK odbacila prigovore da predsednik nije smeo da stavi svoje ime na jednu izbornu listu

Ostavite komentar


  1. Članovi RIK-e nisu čuli za Ustav Srbije…isto kao i predsednik. Po njima izgleda da Ustav važi jedino za Ustavni sud?! Logika
    poltrona.

  2. Pa RIK je isto što i REM, isto što i RTS, Pink, Hepi, Informer i gomila kretena koji NIKADA ne bi došli u pozicije koja sada drže, da slepo ne slede AV-a (usput sigurno niko od njih nije čitao Domanovićevog vođu) !!!

  3. Da li je uopšte i postojao đelić sumnje da RIK-om upravlja Vučić? Da li su ponudili na uvid prikupljene potpise sns-a, sps-a i ostalih? Da li su proverili kako je moguće da se skupi toliko hiljada potpisa uz overu notara, za samo jedan dan znajući koliko je broj ovlašćenih notara ukoliko je vremena potrebno za proveru ispravnosti l.k. da li slika i potpis odgovaraju davaocu potpisa? Ako to i osnovci mogu izračunati i utvrditi da je to nemoguće, ipak nema reakcije.
    Da ne pričamo o tome da se Ustavni sud pravi lud i neobavesten o zloupotrebi imena predsednika svih gradjana samo jednoj listi. Lako je zaključiti da i Ustavni sud kao i tužilaštvo, pistoje samo formalno a da njihovu nadležnost uzurpira predsednik svih gradjana.

  4. Predlazem da se po hitnom postupku izmene imena svih gradova u Srbiji da im republicka izborna komisija dodeli naziv Aleksandar Vucic

  5. Pa ništa….ajmo sada prigovor Ustavnom sudu …da odlučuje po prigovoru.Prvi red hitnosti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.