Rističević: Čupić nije nikakva moralna gromada

Ostavite komentar


  1. očekujem iste reakcije vlasti kao i po pitanju vidojkovića. čovek koji je „možda pojeo pljeskavicu ispred fakulteta“ priča i sudi o istom.

    1. Ne verujem da je jeo pljeskavicu ispred fakulteta. Možda je jeo sira i slaninu sa belim lukom.

  2. Zato si ti gromada? I sve firme koje vodis na suprugu,cak i one koje ne postoje i one koje su vam zbog pranja novca zatvorene a ti umesto u zatvoru sedis u Skupstini? Pa jel ima neki napredan u toj Skupstini da je normalan ili da nije ucenjen?

  3. Narodni poslanik, koji se blatom baca na nistavnog Cupica je moralna gromada, clan vise politickih stranaka i opcija u svojoj pljuvacinama bogatoj karijeri, ciji je vrh bilo finale rijalitija, nakon cega je njegova sadasnja stranka ocenila da mu je mesto u Skupstini Srbije. Dvostruki predsednicki kandidat samom svojom pojavom i nastupom potvrdjuje da smo usli u zlatno doba ludila i bezumlja.

  4. Nako 4-8 godna valja otirati vlast zameniti je sa rivalskom partijom ili koalicijom takos e svuda u celom svetu radi ili drzava tone.
    jer nakon 4-8 godina pocinju bezocne kradje i ubistva. u slucaju sadasnje vlasti u srbiji lazi su bile od samog pocetka.

  5. Nisam do sad odobravao komentare u kojima se zahteva kako da “ Danas “ , ili “ N1 “ vrše svoju uređivačku politiku , ali bih vas i ja zamolio da ubuduće , ako je moguće , ne objavljujete fotografije ovih likova , kao što su ovaj ,ne mogu ni ime da mu izgovorim , zatim onaj Đurić , Martinović i … ima ih još , jer mi naiđe muka koja me nagoni na povraćanje .

  6. Risticevic nema sliku o sebi i svojoj kompetentnosti sto je odlika nedovrsene licnosti! I on i Atlagic imaju problem sa psiholozima?! Reforma koju je Tinde Kovac sa strucnjacima zapocela unistena je jos za vreme Kostunice.. Bacena u korpu za otpatke..pre 15 godina na zalost!

  7. Cupic jeste za Marijana Risticevica velika moralna gromada i kada ubuduce bude spomenuo njegovo ime trebao bi da ustane iz postovanja prema ovom velikom coveku.

  8. PREDSEDNIK NARODNE SELJAČKE STRANKE I KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA SRBIJE SA 0.33% PROCENATA JE NA PRINUDNOM RADU U SNS I TO JE NAJVEĆA MORALNA GROMADA VLADAJUĆE PARTIJE.

  9. Verovatno Bartolinijeve žlezde u ustima poslanika Rističevića toliko prorade, kad brani vođu da postoji velika opasnost od autoasfiksiije.

  10. Važno je da si ti Marijane jedna gromada i ništa više! Raspitaj se o svojim komšijama šta misle o tebi!

  11. Nemojte se svetiti na njemu, kakav god da je ipak je rekao da bi došao u „Utisak nedelje“, što barem znači da bi razgovarao sa opoziciom, ako ne sa svom onda sa onom što kao da je u koaliciji sa SNS.

  12. Molim Vas u DANASU nemojte objavljivati komentare Risticevica, samo trosite par, , dosta je bilo njegovog lupetanja,

  13. Moguce je da Cupic nije gromada ali zato si ti GROMADA od …. Izvini sto pisem latinicom,takva mi je tastatura.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.