„Rizični potezi Vučića dok mu EU mu preti prekidom pregovora“: U koga predsednik Srbije polaže nade?

Vučić je do sada uspevao da odloži sankcije Rusiji, ali sada je dobio vrlo jasan signal

Ostavite komentar


  1. Politicke igre a gradjani kao na zeravici,pri tome ne mislim samo na nas.Mi nikada necemo uci u EU(ja bih volela).Turska ceka vec 20 godina ,a i clanica je Nato-a.Ali ne brinu mene oni,vec se brinem za nasu drzavu i gradjane.Ovo ludilo mislim na svet ,nikada nece prestati.

  2. Korigujte naslov, nije dobro napisan. Imate dva pita “mu”. To se relativno cesto desava, a ne bi smelo. Profesionalizam se ogleda i u preciznosti.

  3. Neka nam vrate Kosovo i onda može sve, pa i sankcije Rusiji. Uzgred, Tursku zaludjuju više od pola veka ako se računa i sporazum o pristupanju evropskoj ekonomskoj zajednici.

  4. Ne volim vladajuću stranku i smatram da im je vreme da se sklone i da dođe neko drugi. Pored toga, smatram da ne bi trebalo da se učlanimo ni u kakve vojne i ekonomske saveze. Najvažnije smatram pitanje Kosova, a s obzirom na to kakva je situacija najbolje bi bilo da ga priznamo. Dovoljni smo sami sebi.

  5. fotografija sjajno ilustruje KOLIKO je ovaj… covek nedostojan pozicije na kojoj je. sta napravi udbaska banda od srbije za samo deset godina, jezivo !

  6. Desice mu se isto kao i Milosevicu, kao i svakom diktatoru, jer ide istim putem. Kada prestanu da mu povladjuju i daju lazna obecanja na Istoku zacaurice se izolovan od sveta, izolujuci i sve nas.

  7. Da Vucicu ne odgovara Eu, on je sudija, tuzilac, advokat,lekar, apotekar, vlada, on je bog, a u Eu to ne prolazi. Ali zato u Rusiji, S. Koreji, Belorusiji itd, to je normalno i prolazi, eto zato se priklonio Rusiji. Kako ce da bude narodu to je najmanje vazno, ali on, on je sve.

  8. Ako preovladaju ovi što slušaju Vučića imamo dve mogućnosti. Da se kolektivno samoubijemo ili da ih promenimo.

  9. Ne verujem da cemo uvesti sankcije Rusiji. Mislim da bi to za nas bilo uzasno s obzirom da od iste zavisimo.

  10. Evropa da je htela odavno bi nas primila u clanstva. Ovako samo igraju igrice preko Srbije.

  11. Koliko nam je trebalo da srušimo Miloševića posle uvođenja sankcija? E, toliko će nam još trebati da narod shvati da je ponovio istu grešku kao i ’90-ih. Žao mi je dece i njihove budućnosti. A ko se još seća „Smrt fašizmu, sloboda(n) narodu“!?

  12. Vučić hoće da nas izoluje od celog sveta i ostane da vlada u Srbiji zauvek…
    On želi da od Srbije napravi Severnu Koreju…, i zato svima tera inat…

  13. Ја очекујем од вас паметних да дате предлог шта то Вучић треба да уради да би кажете – е, ово је добро! Сваки његов потез карактеришете као ризичан. ОК, шта мислите ви паметни, ‘ајде неки предлог!!!

  14. Tekst barata malim brojem podataka koji su relevantni,a navijacki podrzava domace izdajnike u vlasti.

  15. Koje dobro može doći od EU kada nam samo prete, vrše pritisak, a ne tako davno su nam uveli sankcije i malko nas ubijali.

  16. @Aleksa
    I Đinđuću se desilo kao i svakom diktatoru, po vašoj logici. Po zasluzi ili ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.