Bivši posrednik u dijalogu Beograda i Prištine: Srbija zatvara vrata EU protivljenjem da Ohridski sporazum bude deo poglavlja 35

Ostavite komentar


  1. EU da ali ne po svaku cenu bez ucena. Nema priznavanja Kosova kao nezavisnu drzavu ako nemoze bez toga nemoramo ni da udjemo.

  2. Нити ЕУ жели Србију у својим редовима нити већина Срба жели у ЕУ. ЕУ нас као нешто држи на узди да се не би скроз приклонили Русији а Вучић балансира да би извукао што више пара од ЕУ.

  3. Cuj ti ovog… I on je bio „neutralni posrednik“? Komedija. Sve dok se na ovakav, jednostran i pro-velikoalbanski nacin tretira problem Kosova kao sto ga tretira Kuper nece doci do resavanja.

  4. Izmedju maglovitog moguceg clanstva u EU i definitivnog odricanja prava na Kosmet, opredeljujem se bez razmisljanja da se ne odreknemo prava na Kosmet.

  5. Nas pregovacki diletant je ovakvu situaciju izpregovarao od 2012 i uz to SAGLASIO SE SA DOGOVOROM. Sada pokusava da nas ubedi kako ON TREBA DA SE PITA STA CE SE SPROVESTI A STA NE

  6. Štaće nam EU ako nam oduzmu deo teritorije, to je isto ako se dobrovoljno odreknemo svoje kuće da bi se priključili nekoj organizaciji, mi postajemo možda da a možda ne član te organizacije ali kao beskućnik a znamo kako se postupa sa beskućnicima, zato ako EU nas hoće kao celovitu R Srbiju sa KiM u svom sastavu možemo da razgovaramo a ako ne netreba nam takva EU , tačka.

  7. Evropa da ali ne po svakoj ceni . Smatram da Srbija može i mora tražiti saveznike van Evropske unije na osnovu poštene i ravnopravne politike. Ovakva Evropska unija niti je demokratska niti je uzor za budućnost. Sve ružne relikvije prošlosti i dalje su sve prisutne najviše u Evropi. Moramo gledati u budućnost drugačije i pametnije .

  8. Koja zemlja je jos dala deo svoje teritorije da bi usla u nekakvu uniju, koja je usput u govnima do guse. A za gospodina pitanje glasi: zasto je Engleska izasla iz EU ,kada je tamo sjajno, i prestizno.

  9. Rezim Vucica, koj nije nista drugo od produzena ruka rezima pokojnog Milosevica, nikad nije imala za cilj priblizavanje i clanstvo SRB u EU. Aktuelne rezimske oci su uperene prema Kremlinu i Pekingu., jer ove dve glavna grada imaju rezime istomisljenike : okupacija i prisvajanja delove susjednih drzava u ime nekog pruskog/kineskog/srbskog sveta…

  10. Овај господин није обавештен да грађани нису заинтересовани за чланство у ЕУ уколико је услов признање „Косова“ али и да не познаје довољно Србе да они нису као наша бивша „браћа“ па да нас превеслају са неколико процената гласова и уведу у ЕУ или НАТО.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.