Rođendanske čestitke Vučiću: Od bakljada do „Čoveka Države“

Ostavite komentar


  1. Dragi predsedniče Vučiću,
    svim srcem a i šire čestitam ti pedeseti i kusur rođen dan, da te služi zdravlje, narod, doušnjike i klimoglavci. Koristim ovu priliku da te potsetim, da mi vratiš otete penzije. Na kraju, budi jednom čovek i to pošten.

  2. Zašto da cela Srbija mora da obeležava njegov rodjendan. To što je on predsednik ne mora spektakl da se pravi. On je narod podelio na njegove poltrone i ulizice i neprijatelje zemlje koji mu ne poltronišu. Šta on sve neće uraditi da pokaže kako ga svi vole i cene. Daleko je od istine.

  3. Na rođendan pozvan samo jedan pevač!-Triput pogađajte koji!

  4. A „Vlada“ nije donela odluku da je na svim mestima izuzev stambenih prostora OBAVEZNO moraju istaći slike Prvorođenog, Vrhovnog, Najboljeg, Najpametnijeg, Naj… ?!?Bio bi to baš lep i prigodan poklon, malo ima njegovih slika u štampi i tv, a i na bilbordima nisu večne.

  5. Moze li jedan dan bez Vucica preterali ste bre. Nama citaocima ste dosadili
    Vucic, Vucic,Vucic ima li nesto drugo da pisete i nadjete normalne novinare a ne bolesne kao i sagovornike.Ima nas koji nismo ni za poziciju ni za ovakvu nakaradnu opoziciju.

  6. Eto čime se vi bavite Vucicem , pa vam djavo kriv kad pobedjuje . Manite se njega .

  7. Sve svetske sekte funcionisu na isti nacin. Tako i ova nasa domaca koja je zasela na vlast vec vise od 12 godina. Srecna nam diktatura.

  8. I onome sa brčićima ispod nosa, Adolfu H. su Nemci rođendan slavili bakljadama. Titu je nošena štafeta. Neće valjda i ovome u Srbiji da njegovi SNS-podanici zaista organizuju bakljadijadu? Ako on to želi, onda mu zaista nedostaju samo još brčići ispod nosa. Neka bar nalepi veštačke! Da sve bude u stilu.

  9. Faraonu,zapamti! 90.odsto tih koji ti čestitaju rođendan, žele ti sve najgore u životu.Ti ih godinama ponižava i vređaš.Razmisli samo o toj ekipi oko tebe.

  10. Naravno da AV fali masovni slet. Zato i pravi u Surčinu novi Nacionalni- pardon Vučićev stadion za astronomsku cenu koja će -kada se pomažnjava mito, namire svi koruptni iz njegove porodice itd. od predviđenih 600 miliončića evrića koštati možda i milijardu €. Nesrećan nam, po državni budžet, tvoj rođendan, vlasniče od naroda otete Srbije!

  11. A neradni dan. Bas ste neki. Ugledajte se u S.Koreju i pogledajte kako se slavi.

  12. Danas je neradni dan, svi u Topčidersko da proslavimo rođendan Faraonu.Jadan li smo mi narod. Lako je manipulisati sa nepismeni narodom. Tito, Sloba i evo sada faraon.80.odsto ljudi u Srbiji ne zna da pređe pešački prelaz. Lepo reče Branko Ćopić, znam ja vas jebo ti nas. I nismo zaslužili bolje.

  13. Ribe zbog svoje duple prirode u horoskopu predstavljaju realnost i nerealnost, svesno i nesvesno, prošlost i budućnost. Ribe su takođe kameleoni Zodijaka koji se sa lakoćom transformišu od zlatne ribice od ajkule. Veoma malo toga može ih izazvati da reaguju burno ili da urade nešto bezobzirno, ali kada su izazvane, sasuće bujicu sarkastičnih i ciničnih reči, doduše, pažljivo odabranih. Poseduju sposobnost da plivaju od vrha do dna i obrnuto, stalno u krug, dok u potpunosti ne savladaju svoje ciljeve. Podložni su uticaju Meseca i raspoloženja im se menjaju svakodnevno, poput plime i oseke, naročito za vreme Punog i Mladog meseca.
    Pa ide savet:
    Jedan uslov je da ćete morati da preuzmete veliku odgovornost na sebe, da ozbiljno odrastete i da se rešite ružičastih naočara. Mlad Mesec i pomračenje u Ovnu 8. aprila se dešavaju u vašem sektoru ličnih prihoda, a dispozitor pomračenja, Mars, biće u konjunkciji sa Saturnom; možete očekivati veoma ozbiljan porast u finansijama.
    Od 1. do 8. juna na nebu će se formirati milionerski aspekt između finansijske planete Plutona i Jupitera, što će Ribama doneti prilike. Štaviše, događaj će biti vezan za vašu nekretninu i velike finansije u inostranstvu, pa možete dobiti novac za kupovinu stana u inostranstvu ili kapital od prodaje stanova u inostranstvu.
    Mlad Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra mogu vam doneti neku vrstu krize, koja će biti povezana ili sa finansijama ili sa vašim najdubljim strahovima. Najverovatnije će vas mlad Mesec naterati da uložite velike investicije u svoje psihičko zdravlje, pošto će dispozitor događaja, Venera, biti u Škorpiji, znaku misticizma i psihe. Spremite se da ozbiljno radite kroz džunglu svojih kompleksa kako biste 2025. godine mogli da gradite život isključivo po svojim pravilima!
    Do sada nisam verovao u horoskope, ali ima tu nečega.

  14. proslava će biti održana u vili Jovanka!-(Ana ima zakazano kod urologa,Milica kod ginekologa!)

  15. Formiranje vlasti DS i SPS ’08. je dovelo da ovaj politicki mutant preuzme vlast’ 12. tako da nema sada kukanja.

  16. Cudo da nekoj budali nije palo na pamet da organizuju slet sa stafetom.

  17. Tek 54? Ovaj nas jaši 30 godina a jašiće još 20 a mozda i duze!

  18. Moj komentar nikada ne objavite.
    Ja mu ne dam ni pišljivog groša što mi služi a laže i on i Bakarec. Oni su sluge svojih džepova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.