Rok ističe 1. decembra, Beograd ćuti: Srbi na severu Kosova prelaze na RKS da im tablice ne bi bile suvenir, a „automobili kokošarnik trajno parkiran u dvorištu“

Ostavite komentar


  1. Kakav veliki uspeh ovog bledolikog lika, kako beše, Petković? Svaka čast na uspehu. Žalosni smo mi sa Vama takvim.

  2. Sve ovo je dogovorio Vucko i Kurti, pustio je Srbe niz vodu .Iselicemo se svi iz Srbije ako pobedi Sns . Ko bude poslednji nek ugasi svetlo, drugim recima najebali smo! Znam da necee objaviti!

  3. pa da su ,,ali nisu,, jel su trpeli pritisak iz bgd gazde srbije i tih kriminalni struktura na tom delu kosova , koji su svojim.metodama unosili strah ,a i surovo kažnjavali obe koji su hteli da budu ispravni gradjani kosova , da poštuju zakone a ujedno tu spada i reg vozila, sa to ide u budžet kosova a ne srbije ..nebi bilo nikakvih tenzija …policiji je rečeno ,,naređeno,,dane preduzima ništa i ostadoše bez posla, e sad kad svi budu vozili tablice jedinstvene, nece se znati ko je vozač , srbin albanac..tako da sloboda kretanja će se ostvariti na kosovu i polako da se vraćaju na svoja radna mesta i da počnu sa žive od svojih plata…

  4. Do 1 Decembra svi koji to oce mocice da to urade bez ikakvih carina, taksi itd. Moze i nakon toga ali se onda placa, isto kao da je uvozna roba

  5. Šta god. Dobro je da AV nije naredio srpskoj listi da sprečavaju gradjane da preregistruju automobile a to znači da im njihovi neće paliti automobile.

  6. Gde su oni sto pale preregistrovane automobile Hoce li biti toga i u buduce Nije valjda bila direktiva da se to eafi

  7. Pa Vucic im preko MTS-cerke telekoma na Kosovu ovih dana salje poruke da prerefistruju vozila na kosovske tablice sta nije jasno?

  8. Da ste pametni vi Beogradjani da ovima sto su pokrali odozdo i Kosovo i svoj narod pa da im sve konfiskujete kada se bili naseljavali u Beogradu na vodi i elitnim stanovima koje su kupovali lopovlukom.

  9. Nekako ih ne zalim, sta znam. Ipak su sami krivi. Deset godina ucestvuju u vucicevoj predstavi, nijedan razuman glas nisu zeleli da cuju, bespogovorno su mu verovali a sad kad ih je izigrao sta? Moraju da snose posledice svoje pogresne odluke.

  10. Jadni srbi sa severa, tesko su godinama zloupotrebni na fazonu: Predaja nije opcija, do godine u Prizrenu, kad se vojska na KiM vraca…na barikadama danima i nocima… A sada svi lepo moraju da priznaju Republiku Kosova.

  11. Zna se kako prolaze Srbi kad ih radikali rane. Medjutim oni nikad neće kao ljudi reci loše smo procenili. Tako je bilo i pocetkom devedesetih kad su govorili o srpskim granicama,Karlobag,Karlovac,Virovitica,. Odu tamo na tu granicu smazu jagnje potpale raju i trk nazad za Bg.

  12. Onaj izdajnik zelja salje sms poruke (direktor mts na kosovu je) jedan leposavski hostapler, njegova biografija je za zatvor ili za cuva je ovaca.

  13. Па о чему ти велеиздајнички причаш…продао си Косово Шиптарима аубеђујеш овај глупи народ да не дајеш Косово…како уопште имаш образа…па да не чуди ме када ти и ниси Србин…

  14. Bravo za Vučića,samo tako nastavi još malo i gotovo, nema Srba na Kosovu i Metohiji ,nema ni problema možeš komotno da jačaš Srbiju i gradiš pruge i puteve ,još jedan aplauz

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.