Rolka predsednika Vučića – predizborni pokušaj ublažavanja stroge pojave

Da li je nagla promena imidža ali i ponašanja u javnosti šefa države posledica istraživanja ciljnih grupa do kojih teško dopire ili lične procene

Ostavite komentar


  1. Mislim da se predsednik malo bucnuo, pa mu se cini da se to manje vidi sa tamnom rolkom umesto bele kosulje. Crna kosulja bi mu tu odradila…

  2. Tek što sam pazario par rolki sad moram da ih „arhiviram“ dok ovaj ne promeni imidž. Samo mi još treba da me neko svrsta u tu kaljugu.

  3. Manje, više, svi komentari su na mestu, posebno komentar koji navodi da je to samo stvar uklapanja prema fizičkom izgledu, kao što to svi radimo.
    Inače, tekst je ozbiljna paranoja, kompleks, provokacija i to vide i najžešći Vučićevi protivnici.

  4. Lepom čoveku sve lepo stoji, naš predsednik Vučić lep, pristojan i izuzetno kulturan, a ljubomorne duše nek puknu od muke, baš su jadni.

  5. Ako neko ima uticaj na Vucica , nagovorite ga da pusti bradu.
    Bas bi bilo lepo da njega i Seselja vidimo s bradama. To bi im bio dobar imidz.

Ostavite komentar


Politika

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke 10

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke

Glavni odbor Socijalističke partije Srbije jednoglasno je doneo odluku o učešću u vlasti na republičkom nivou, kao i o zajedničkom koalicionom nastupu sa Srpskom naprednom strankom na lokalnim izborima zakazanim za 2. jun.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.