RTS o Lutovcu: Malo želje da RTS bude profesionalniji, neuporedivo više da se on uređuje

Ostavite komentar


  1. Veoma mi smeta što objavljujete saopštenja RTS ne navodeći imena i prezimena direktora i urednika RTS. Znači, iza ovoga stoje Dragan Bujošević i Nenad Lj. Stefanović.

    1. Pa oni su svi kadrovi koje je na ta mesta postavila DS,i šta sad hoće?Ne odgovaraju im,kao ni izborni zakon koji su oni doneli?Njima bi jedino odgovaralo da sa ulice ulete u fotelje,a to neće da može.

  2. SNS uredjuje RTS, nema dileme i tu nema mesta za druge stranke. RTS je definitivno SNSov stranački medij.

  3. Lutovac je intelektualac i gospodin čovek. Neće da dozvoli sebi da se nadvikuje sa Đurićem i njemu sličnim. O uređivačkoj politici informativnog programa RTS ne treba trošiti reči.

    1. Konstantine, naravno da je Gospodin čovek! A tih nekoliko „istaknutih članova DSa“, na koje se RTS poziva su, sad nam je već potpuno jasno, „budući bivši članovi DSa“, koji će odmah posle izbora morati da, posle mnogo godina, potraže neki pristojan posao, od koga će morati da žive, obzirom da nisu dobro uradili „domaći zadatak“. Ovo će biti prvi put, da će DS, posle odlaska nekih „istaknutih“ ljudi, iz toga izaći jači, koliko god da je ta snaga zasada mala. A njima hvala, za sve što su do sada dobili od DSa i građana, (a nisu ni građanima ni DSu dali ništa), preko skupštinske blagajne! Nadam se da ćete ovo objaviti, hvala unapred!

  4. Nema zelje za profesionalizmom, a sta ste vi amateri? Pa sto vas placamo bagro? Jos povecavate cenu i naplacujete preko struje…vi ste nula od televizije, urednika, voditelja…sto ne napravite intervju sa Obradovicem, jel to nije profesionalni izazov? Nikada mi nece biti jasno zasto bre ljudi osudjujete Boska Obradovica? Ovi sa RTS-a zasluzuju da im on presudi, a ne neki intelektualac! Bujosevic, nekadasnja Cedina ulizica, najgori direktor u istoriji…Mitevic i Milanovic su per exelance intelektualci i novinari za njega, i ma koliko zeleo da sraste sa EU, nema on to kulturno, civilizovano i pametno u sebi! A i pi….(mekusac) je! A to ne prolazi u EU, vec surov profesionalizam!

    1. Hoce da skrene paznju da je covek morao biti pisten iz pritvora, da je jedan od retkih ujazao na kriminal u ovoj zemlji, da placa reket-pretplatu RTS-u, i da oni o tome nijednu vest nisu objavili niti ga intervjuisali! I sta sad neko tebi treba posebno da objasnjava? Ako ne znas sacekaj jos malo da Vucic padne sa vlasti pa ces videti sta hoce!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 6

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.