RTS: Vučić ne ide u Zagreb na kongres EPP

Ostavite komentar


  1. Svako moze tumaciti na svoj nacin.Ali,cinjenica je da je ovaj samozvani predsednik Srbije jedan klasican primer svega negativnog sto jedno bice u sebi nosi.Dakle,taj ce se brzo zaboraviti cim sidje sa politicke scene a iako ce ga retki upamtiti to ce biti po tome sto je bio ubedljivo najveci lazov,nesposoban,nevaspitan,neugledan,bezobrazan i najgora persona koja se ikada bavila politikom.

  2. Vrlo pomirljivo objašnjenje, posle ovog objašnjenja Srbima će biti mnogo !akše u Hrvatskoj.
    On je uvek vodio računa o svom narodu, da izbegava zaoštravanje odnosa sa susedima i time ne doprinese lošem statusu Srba u tim zemljama.

    1. @Mirko : „Ala si ga opravio – svaka ti čast“ !
      Malo rečeno ali – glupo !

      1. Ja sam njegov komentar shvatio kao ironiju ili sarkazam. U suprotnom potpisujem vašu zadnju rečenicu.

    2. Istina je da se boji hrvatskih novinara i njihovih pitanja. Tamo nisu novinari i pitanja naručeni.

  3. Krajnje korektno, argumentovano pismo, koje jasno objasnjava nase namere i zelje, Mi smo za mir i poboljsanje u odnosima, pa necemo dozvoliti da nas niko u tome omete. Srbija je otvorena za posete i sigurna sam da ce se pokazati kao dobar domacin.

    1. Ili u prevodu sa novoradikalskog jezika: “Uplašio se puta u Zagreb najhrabriji i istovremeno najsiromašniji Predsednik na svetu…“

    1. nebojša baš me briga da li ce se hrvati opametiti kada shvate posledice svoje loše politike. mene interesuje kada ćemo se mi opametiti ili pak mislite da je naša politika pametna i mudra

    2. Uuu, eno ih vec poceli kolektivno da skacu sa mostova kad su saznali da im nece doci Vucic. U kom bre vi svetu zivite? Sta jedete? Kupate li se? Znaci ja ne verujem da postoje ovakve persone koje sve sto ovaj lik kaze shvataju toliko bukvalno. Koliki vam je IQ?

  4. Sasvim je uredu sto ne ide, jer dok je ovakvo stanje nema dijaloga, ne moze razgovor da protekne u pozitivnom smislu, tako da je bolje ovako.

    1. Da se vratiš kod Nade Aždaje po neku knjigu uz gramatike srBskog jezika? Možda nešto i naučiš?

  5. Ajme …. komsije zabranile , “ nasem “ Aci , autobusko sendvicarsku podrsku , navijace sa tribina Zvezde ili Partizana pa cak i “ kobre “ a bez njih ni “ makac “ a kamoli ici u R. Hrvatsku Bas bi volija vidit i cut “ Aco srbine “ na glavnom zagrebackom trgu originalnog imena “ Marsala Tito
    Ps
    Pre par godina prilikom posete Zagrebu zamolio sam jedan pristojan bracni u godinama par za informaciju gde se nalazi dotican trg …gospodin me je ljubazno pitao “ prosim „…posle ponovljenog pitzanja odgovor je bio …a ….trg onog bandita …samo pravo …

    1. Kao i sve sto dolazi sa njegove strane, a ocenjujete vi botovi. Totalno bezgresan covcek za profesionalne pisace poruka i ljige.

    2. Narocito u delu gde kaze da nije plasljiv….pa udje u zgradu RTS-a uspravno, pozdravljajuci okupljene gradjane….masuci im…i prilazeci da se pozdravi…

    1. Licemerno. A što bi, inače, skakali od „sreće“? Pa nisu valjda oni (redakcija) izrekli ove nesuvislosti i nebuloze već samo korektno preneli nečiju izjavu. Od „sreće“ ili sreće skaču, pretpostavljamo, oni njegovi mediji koje kontroliše i udaraju se šapicama u grudi kako im je (Hrvatima) uvalio patku ili im je udario đon. U dilemi sam da li da se smejem ili plačem.

  6. Svakako ispravna odluka i svi znamo sta se desavalo u poslednje vreme u odnosima dve drzave.Predsednik je pokazao jos jednom stav i karakter sto je u ovom konkretnom slucaju jako bitno.

  7. spremili mu tamo doček kao što je imao vesić pre neki dan pa odlučio da ne ide da se ne blamira. njegov ego bi eksplodirao da ga je dočekao narod i isprozivao onako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.