Rujević: Dokazi DJB nisu celi izvodi već samo patrljci

*DJB: Američka poreska uprava izdala je elektronski izvod iz svoje baze podataka da Radulović nije dužan ni dolar poreza u Americi
Novinar Dojče vele za Danas o dokazima koje je Radulović pokazao javnosti da ne duguje porez SAD

Ostavite komentar


  1. Razotkriva se sva mračna prošlost Radulovića, od migratske pozicije, duplome, statusa gradjanian SAD, povratka, veza u tajnim službama, sve je to mutna prošlost .

  2. Novinar DW ni jednom rečju u ovom tekstu ne stoji iza onoga što je ranije tvrdio, a to je da Radulovoć aktuelno duguje milion dolara.

  3. Nije ni Radulović od juče,zna čovjek kako će to izvesti da zamaže oči domaćoj javnosti.

  4. Ko zna ko stoji iza Radulovica. Ko moze u Srbiji za mesec dana sakupiti milion dolara i platiti dug, posten covek ne.

  5. Mislim da je dugovao novac za taj porez pa je iskamcio od ko zna koga kako bi uplatio i trazio izvod da "dokaze" laz.

  6. Prvobitno Radulovic nije znao nista o tom mestu a sad iznese u javnost izvode po kojima se vidi da jeste radio tamo , i to segmentno i nedovoljno .Zasto je brdo podataka "ukradeno" koji bi trebali biti vidljivi javnosti?Kradulovicu , Kradulovicu …

  7. Po dokumentu koji je DW objavio, Radulovicu 2015. godine istice to jest zastareva obaveza placanja tog poreza. Cak i da je istina to sto Rujevic kaze, onda je laz da je sad platio porez jer to vise nije obaveza. On je covek objavio da ne duguje porez, zasto bi objavljivao detalje svojih transakcija. Za to nema potrebe jer su to privatne stvari.

  8. Sustina je da novinar DW vise puta rekao da dug postoji i danas, a Raduloic tvrdi da ga nema. Videcemo ko je u pravu. Sve ostalo je izvrtanje cinjenica.

  9. Saša Radulović je poznat po tome da uvek pokazuje ono što njemu odgovara,siguran sam da je tako i ovoga puta,obmanjuje konstatno javnost i tako je i sada.

  10. A šta se od Radulovića drugo i može očekivati sem da laže i obmanjuje javnost,pa laž je njegovo drugo ime.Sramota od čoveka.

  11. Pomirite se vec jednom sa cinjenicom da covek ne duguje porez. Cela ova ujdurma je postala strasna. U toj Srbiji covek od ovakvih stvari ne moze normalno da zivi. Zao mi je Sashe. Mnogo bi mu bolje bilo da je ostao u Kanadi. Sad je verovatno shvatio, ali kasno, da smo svi mi morali da pobegnemo iz Srbije da bi ostali normalni. Pozdrav za Sashu i puno srece.

  12. Kako se pravda ovaj novinar pa to je neverovatno. Na osnovu ovog teksta se vidi da novinar ne zna dovoljno o funkcionisanju IRS-a u Americi a upusta se u pisanje ovakvih tekstova. Novinar mora da zna da ovo utice na neciji zivot i karijeru. Iz ovogs se vidi da Sasha sigurno ne duguje nikakav porez. I zao mi je sto takav covek trune u toj Srbiji jer mu je bilo 100 puta bolje da je ostao u USA. Ja se ne bi vratio u Srbiju pa taman ovde spavao ispod mosta.

  13. Od početka mi je ovaj Radulović bio sumnjiv, od jednom se pojavio na političkoj sceni i odmah se probio u vrh političke scene, neko je to morao da finansira.

  14. Jos jedan Radulovicev pokusaj manipulacije i laziranja dokumenata.Ako nema dug zasto nije stavio ceo dokument?Kako ga vise nije sramora da laze?

  15. Botovi kako vas nije sramota, pogledajte komentare.. Svi su isti… Isti broj pluseva.

  16. Nece Radulovic da tuzi Dojce vele, nije prikazao izvod u celosti. Ocigledno je da je dugovao porez.

  17. Nismo mogli ocekivati da ce Radulovic optuziti sam sebe zato moze da pokazuje papire kakve hoce,sta kazu amerikanci na to.?

  18. Brane: Ma neće Dojče Vele ništa objaviti a da nema siguran podatak da je to tačno. To bi trebao da zna Radulović i da ne pokušava da njih prevari.

  19. Kada vlast na nekoga NAPUJDA BOTOVE /kao u ovom slucaju/, to je siguran znak da se radi o cestitom coveku koji je procitao lazljivu i prevarantsku vlast SNS, bivsih radikala. Za SNS su lazovi i prevaranti Sasa Jankovic i Sasa Radulovic a nije onaj ko je 2012.godine u predizbornoj kampanji obecao bolji zivot gradjanima i manje zaduzivanje. Razmislite zasto Zapad hvali AV i SNS kao "sidro mira i stabilnosti na Balkanu". Koja je razlika izmedju "Faktora mira i stabilnosti na Balkanu" Slobodana Milosevica i SPS i ovog "sidra". Sve je pocelo sa nesrecnim pomirenjem i "zajednickim bolom" Tadica i Dacica umesto da SRS i SPS budu zabranjene zbog zla koje su naneli. Sada to seme zla podize glavu. Kad u Evropi to shvate, bice kasno, kao i DEVEDESETIH. I Milosevic je stalno pricao, ali samo pricao o miru na Balkanu, i za njega su politicki protivnici bili neprijatelji i izdajnici, njegov rezim je pretio, ali i ubijao politicke protivnike…Nesrecna Srbija.

  20. Ovo sto je DJB pokazao je papir kojom se dokazuje da ne duguje za porez a ne da nije dugovao.

  21. Ovaj elektronski izvod moze da se izvadi odmah a on ga je pokazao posle dva meseca. Nesto tu ne stima.

  22. Do juče je DW tvrdio da je Radulović dužan milion $….šta sad slaže se da nije dužan ali njegova poreska prošlost….To je kao kad bi neko za mene pisao da sam dužan nekoj banci, pa mu ja dostavim potvrdu iz banke da nisam, a on mi traži ceo listing da bi mogao da izvuče iz konteksta koliko sam ja bio u nekom trenutku dužan…..Činjenica je da nije dužan. Tačka

  23. Ne ulazeci u "krivicu" Radulovica ili Rujovica iz DW, neverovatan broj komentara, koji su svi od reda na isti nacin napisani, ukazuje da postoji "organizovana aktivnost sa ciljem stvaranja odredjenog misljenja.." Ozbiljan list Danas, bi morao da raeaguje kod nadleznih drzavnih organa, radi utvrdjivanja ko i zasto i sa kojim ciljem to radi.

  24. Čudo koliko Srba pati što neko duguje porez Amerima.Ovakav odziv botova pokazuje da je ta Vučićeva služba postala zla organizacija koja ima za cilj da se spreči kritika vođe i njegove laži.
    Pustite Amere da brinu o svojim poreskim obveznicima.Mislite o lažima koje svaki dan plasira vođa!

  25. A kada je Radulovic bilo sta u celosti uradio,tj jeste unistavao je preduzeca u stecaju u celosti.Sada on samo obmanjuje javnost i to radi svakodnevno.

  26. Jad, tuga i čemer čitati komentare sendvič brigada …
    Toliko nepoznavanje materije, toliko neznanje kako stvari funkcionišu i kako treba da funkcionišu.
    Poreski izvod IRS-a (Internal Revenue Service – nešto poput Poreske uprave) je tajni podatak.
    Radulović bi jedini mogao da ga zatraži i morao bi da ga podnese samo u slučaju da se kandiduje na visoku, budžetski plaćenu, poziciju u SAD.
    Za "reportera" DW i pratioce iz sendvič nahije, prvi objavljeni dokument je vrlo verovatno falsifikat …

    No, mislim da nema smisla ni potrebe vama dalje objašnjavati, neće promeniti ništa.
    Ne znam kako možete sebe da pogledate u ogledalo, ako to ikad i radite.

  27. Tacno zamisljam nezaposlenog, donekle pismenog lika kako po naredbi svoje partije pise kako mu je Radulovic uvek bio mutan, kako njega nije prevario itd. Onako, pravi strucnjak za ekonomiju kao i njegov vodja, a da mu date da pomnozi dva razlomka ne bi znao.

    E to je Srbija koja trenutno vlada, neobrazovana, bahata i prosta. A zivot je kratak da bi se normalni donkihotovski borili sa vetrenjacama. Zato i odlaze…

  28. Zanimljivo je da je Rujević odustao od svoje tvrdnje pod 5.8. da Radulović duguje za porez SAD. Sada MULJA nešto drugo. O svemu će presuditi sud u Nemačkoj, koliko god Rujević&botovi prozirnom pričom pokušavaju daa formiraju javno mnenje u Srbiji. DW (ili Rujević) će platiti oštetu Raduloviću. A Rujević dobiti zaslužen otkaz, DW ipak nije tabloid.

  29. Kako su smesni ovi botovi. Citam komentar "Nikola", pose kako je ovo dokaz da Radulovic ne duguje, a ne da nije dugovao, tj. ponavlja ono sto je Rujevic poceo da prica kad je ukapirao da je provaljen, ali oni jadni citali samo pocetak komentara i nalupali minuse kolegi.

  30. Radulovic je cenzurisao izvod, znaci da nesto krije. Uostalom, odakle njemu milion dolara da plati kad je rekao da je lose poslovao u SAD?

  31. Rujevic je sa ovim tekstom upravo uradio ono sto su Radulovic i DJB ocekivali od njega, sto ce mu se jos vise obiti od glavu.

  32. 95% komentara su iz SNS propagandne mašine. Da li zaista misle da će formirati mišljenje drugih tako što će do iznemoglosti propagandom ponavljati jedno te isto? Tako je i Tadić mislio, pa evo sad ne može da osvoji 2% glasova birača. Jedva čekam da Vučiću vidimo leđa i nadam se da će biti procesuiran.

Ostavite komentar


Politika

Marko Đurić se sastao sa Elizabet Alen 10

Marko Đurić se sastao sa Elizabet Alen

Ministar spoljnih poslova Marko Đurić sastao se danas sa američkom podsekretarkom za javnu diplomatiju i javne poslove Elizabet Alen, kojoj je poželeo dobrodošlicu u Srbiju uz osvrt na 143 godine dugu tradiciju bilateralnih odnosa, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.