Ružić: Jedinstveni birački spisak nikada nije bio ažurniji

Poslanici nastavili raspravu o zakonima iz oblasti poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva i o Centralnom registru

Ostavite komentar


  1. Da li je birački spisak ažuriran ili ne videće se kada budu prvi naredni izbori.Oni će pokazati koliko preminulih glasa, koliko je novo prijavljenih na adresama koje nisu njihove, a samo da bi glasali, pokazaće kako funkcioniše bugarski voz na biračkim mestima i mnogo toga još što karakteriše naše izbore.

  2. Svakom izjavom i istupima u javnosti predstavnici vlasti nam se namerno, otvoreno rugaju u lice. Tako nam i treba.

  3. Sta je sa dijasporom? Zasto se ne dozvoljava ljudina – narodu i gradjanima Republike Srbije da glasaju u inostranstvu? Verovatno zato sto su otisli trbuhom za kruhom zbog „zlatnog doba“. Ovo MORA da se ispravi i omoguci ljudima da glasaju.

    1. Glasa dijaspora, svi koji su van zemlje sigurno su pokradeni i dodati SNS-u.To je jos jedan razlog zasto mora obavezno da se insistira na sredjivanju birackih spiskova.

  4. U pravu je… I moja čukunbaba Obrenija je na spisku, ali nije glasala od 1921 godine, pa je ispala iz štosa….Očekuje mladost SNS da je upute, ali zna ona broj 1…

  5. Ovaj covek se ne pojavljuje cesto u javnosti. ali svaka njegova izjava doslovce zaudara . Nemojte mi vise cenzurisati komentare tako vam ugleda.

  6. Kad to kaze neko,bilo ko iz SPS-a,to je kao u izreci :“daj kozi da cuva kupus“ !!!! Fuuuuj

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.