Ružić: Dačić najbolji, a Vučić najjači kandidat za predsednika

Ostavite komentar


  1. Čovek je kukavica na kvadrat. Pola sata priča i ne sme da kaže šta tačno misli o premijeru . Takve likove su u moje vreme zvali . . . . pevac . Samo što on izgleda nije pevac .

  2. Ja bi da pitam gospodina Ružića da li smatra da je etički da bude član i zastupa stavove Socijalističke Partije Srbije i Ivice Dačića u vreme kada se na svakom koraku ugrožavaju prava radnika, penzionera i poštenog sveta uopšte i da još podržava vladu koja protiv toga praktično ništa ne čini nego to neretko svojim činjenjem i nečinjenjem podržava.

  3. Nema šanse da će ići sa zajedničkim kandidatom ako bude parlamentarnih izbora. U tom slučaju će SPS jedva preći cenzus jer će svi njihovi glasači glasati kako za predsednika, tako i za parlament.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.