Ružić: Relaksirano dočekujemo odluku o premijeru

Ostavite komentar


  1. "turbo-radikale" tj.SNS i nece biti neki problem skinuti izborima,al““ ove udbase….eeeeee ti se nece dati !!!!

  2. I SNS i SPS su saglasne da zele nastavak saradnje, tako da se opozicija uzalud nada

  3. Da je BILO ONOG ŠTO JE BILA OBAVEZUJUĆA,ODLUKA,, PRVOG NASLEDNIKA ,,VELIKOG VAM,,VIZIONARA,, još 6 oktobra ZAJEDNO BISTE SE U SLEPLJENOM DVOJCU,,DRUŽIL,I NA MESTU GDE BI,,RELAKSIRANO,,,,MOGLI DA PIŠETE I MEMOARE KAO STE ,,ZALUGAMA,,U ,MINULIM VAM,VREMENIMA UNISTILI ONO ŠTO BEŠE SRBIJA DOK NISTE SIGLI,,DA JE,,SPASAVATE,,.Posebno kada ovakav,,implicitan,,uzor,,patriaJotisanja sme da daje jedan rođen izvan,zemlje 1975 i beše,,nezainteresovan,,za Sve svoje vršnjake,,koji su,čudom,,kolateralne štete,ovakvih,komotmnjaka,i,relaksatora,, u svim,,platformama,društvenijh,.čimbenika,,.U kojoj to grani stručnaka postoji VIŠE,,OPŠTEPRAKSISTA,, SA OVAKVIM,,DEBILNIM ,,IZBORIMA,,KADROVA bez FATALNIH ISHODA..Ili se Nacija još,,srećom,, nije nije navikla na,,zlatne godine,,kao pojam u,,ponudi,, jer sa njima ovakvima,idemo u dobaJEDNOG,UMIŠLJENOG AUSTRIJSKOG ,SLIKARA,, Ustvar kopleksoidnog molera, mržnjom,,potkovanim,,prema svakome ko mu ,nesalutira,,ili bar,,blažoj,,varijanti,,,kralja,,Sunca,u Eu,boga Ra u Egiptu,,a kod nas,,svetlih,,latifunista,, nacionale,,što su ,,spotano,,već,zacrtali a i ,,nesuMljivo se ,,trude,,da zapuše svaki,,ekces,,gde to nisu uspeli da,,okrpe,,.Sa Perjanicama,,ničim izazvanog rata,,u Srbiji ni pod razno nemože DA POSTOJI ZNAK JEDNAKOSTI S POJMOM ,,SIGURNE BUDUĆNOSTI,,OSIM ZA OVAKVE,ENEpojam,,sigurne budućno,OSIM ZA OVAKVE Endemske egzemplare.Ko nije dovoljno upućen,u One,,slučajno zaturene 24 ,,teme,,,NEK,ZVIRNE U,,slavne,,izvođače,radova,Im. KADTAD ĆE I ONE DA,,PROGOVORE,,, Svedoka je mnogo,i nemoraju ni da sepozivaju za,,svedočena,,Prioriteti,EU zvaničnika su bili i,,srećom,,uspevaju,,,uravnotežena,,saradnja,s Prištinom,,, za sve koji ,,neumeju,,da,,čitaju,između redova.Ružić u,Ministartvu za,,zaštitu,,prirodne sredina,,liči na,,pravi SPS,vic,tamo gde su takvi,,čuvali prirodne sredine,zna se šta JE,izraslo,.Ili će da,,radi ,,pro bono,,,zarad,,patriJotizma,,.

  4. Ovaj me definitivno podseca na "Krajputasa" takva mu je faca,a da neko izjavi tako nesto u nekoj normalnoj zemlji video bi sta bi se desilo.Njegova je izgleda:Ko u vladi ja sa njim u paradi".Sta da ocekujete od njega kada mu njegov koalicioni partner i "novo izabrani" izjavi:On je godinu i po dana bio bez funkcije"?

  5. Ocigledno je dobijena direktiva od KGB i Rusije, da SPS mora da ostane u vlasti na celu sa Dacicem. Rusi su izgubili Crnu Goru, a verovatno i Makedoniju, ali Srbija ce im ostati kolonija i trojanski konj u Evropi. Za narod ih bas briga, a i narod jos uvek nije svestan da samo interes odredjuje vlast i nista drugo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.