Šabac: Opozicija sa jednim odbornikom

Sednica Gradske skupštine Šapca

Ostavite komentar


  1. Japanska kompanija investira u Sabaci zaposljava oko 1700 ljudi u narednih nekoliko godina.To je razlog stalnog pokusaja SNS-a da preotme vlast u Sapcu jer ne mogu da podnesu da jedna od najvecih investicija u Srbiji, u vreme njihove vladavine, bude u opozicionom gradu a da pri tom oni nemaju skoro nikakve zasluge za dolazak ove kompanije. Poruka sabackim naprednjacima je da politicku aktivnost i uticaj, ako ga uopste imaju, usmere na realizaciju projekta auto puta Ruma-Sabac da bi gradjani Sapca videli neku vajdu od njihovog bavljenja politikom. Politika sluzi da se zivot pomeri a ne da se prica o drzavnim udarima, spijunima, atentatima, vodjama navijaca. Neka to, u miru rade drzavni organi cija je to nadleznost.

  2. U Sapcu je na vlasti vec 16 godina interesna grupa okupljena oko Dusana Petrovica.Nista dobro nisu doneli gradu.

  3. Nema mesta za likovanje, srušen će biti i Petrović,ma koliko da ima podršku američkog ambasadora skota koji mu je pre nekoliko dana bio u poseti.Nemoj da se neko zanosi da je u Šabcu gazda Zelenović. Pravi i jedini gospodar Šabca danas je Dušan Petrović.

  4. Uzivajni kadar SNS u Šapcu čine najmanje rečeno problematični ljudi. Kad čujem ko je sve u vrhu SNS u Šapcu bude mi drago što ne vladaju, ali me i obuzme strah šta bi bilo da preuzmu vlast. Ne bih da imenujem, Šapčani znaju o kome pišem, radi se o novokomponovanim biznismenima, poznatom zelenašu i sl. Isto tako dr. fiskulture Pajić i dr. Popović su svoje pravo lice pokazali na osnivačkoj sednici grada. Zato, iako i na ove iz ZZS imam dosta ozbiljnih zamerki, u odnosu na kadar SNS oni su bar tri koplja ispred. Zato, dok se ne pojave neki bolji, neka su ovi gde su, a tebe AV ako nije sramota i dalje zakidaj gradu, ali ne zabioravi ne zakidaš ti ZZS nego Nama građanima Šapca, a mi to pamtimo, nismo glupi, a nisi ni Ti. Ti si, bar po rezultatima izbora premijer Srbije, a ne SNS-a, zato ako imaš mu-a radi u korist Grada Šapca, time ćeš dobiti neke nove izbore, a ne ovakvim šibicarenjem, krađom poslanika.

  5. Takođe je zamerio gradskim vlastima pričama o velikim investicijama dok industrijska zona zvrji prazna. Velika zamerka bila je i zbog gubitka od 200 miliona dinara u apotekarskoj ustanovi i da je grad platio 4,6 miliona dinara za bezvredni program sanacije ove ustanove. Naveo je da nije u redu da se sedam odsto iz budžeta izdvaja za kulturu dok narodna kuhinja priprema 1300 obroka za siromašne građane. SNS treba da preuzme Šabac.

  6. Još malo pa nestalo, radosni su što su preživeli ovu sednicu, sada će drhtati do sledeće, pa opet, pa moraju na kraju pući-

  7. Ovo je primer kako srpske soc realisticke arhitekture u gradovima, na celu sa Bg, mogu da speru vizuelnu ruznocu. Dosta kolorita, siroki prostor i nesto novog modernog. Bravo za Sabac.

  8. Šabac zaslužuje nešto bolje od šesnaestogodišnje vlasti jednih te istih, mislim prvenstveno na Dušana Petrovića. Svi znaju ko je tamo gazda.

  9. Dovoljno je samo konstatovati da su od konstituisanja nove skupštine zamenjena čak tri zamenika predsednika Gradske skupštine, pa da svima bude jasno kako gradska vlast kupuje odbornike. I to tako traje godinama u Šapcu, što se konačno mora i promeniti.

Ostavite komentar


Politika

Kolika je izlaznost na ponovljenim izborima u Nišu do 18 časova? 10

Kolika je izlaznost na ponovljenim izborima u Nišu do 18 časova?

Na ponovljenim izborima za odbornike niške skupštine opštine Medijana na biračkom mestu broj 14 u osnovnoj školi "Ćele kula" do 18 časova glasalo je 32,93 odsto birača, a na biračkom mestu broj 16 u Vatrogasnom domu izlaznost do 18 časova bila je 31,60 odsto, saznaje agencija Beta u Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK).

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.