Šabac: Podneto 42 prigovora na rad biračkih odbora

Ostavite komentar


  1. Cirkusijada u bolu ce trajati sve dok ne dogori zrelim ljudima do nokata i dok mladi ne mognu vise guliti svoje starce. Dok napokon ne pocnu ulicne demonstracije i barikade sa rusenjem bez povratka.

    1. Pa, godinu i nešto su bile ulične demoNstracije, i? 150-200 ovčica šetalo, a vuk pojeo meso. Ajde sad idite malo na pašnjake, tamo vsm je mesto.

    2. Treba da se obratis stručnim zdravstvenim licima ako zaista tako rszmisljas ,mada moje je mišljenje da si ti obican kontra bot a razlika ne postoji kontra ili ne isti ste samo fotelja vlast licna ,korist
      Znaci ti bi gradjanske nemire zbog fotelja ,nemam reci osim $-$-_(+-$#-()+ jedan na kvadrat …

  2. Zelenović, „Da oslobodimo Šabac“, i evo, Šabac je konačno oslobodjen.

  3. Niko mene nìje terao da glasam za Aleksandra Vucica.Nije me SNS naterao nego sam ja sama glasala.Pogotovo jer mi je Zelenovic ukro pare od decijeg.Dobijala sam za vreme korone i pre oko 3400 a sad 20 juna pred izbore 766 dinara.Nisam ja to predala u Beograd nekoj opstini,nego opstini sabac gde sam dobila papir da su mi odobrili.Pitam u posti zasto samo toliko kaze zbog korone.A ja za vreme korone dobijala ceo iznos.Nego je hteo da svali na Vucica jer je predsednik imao parolu za nasu decu.Pa kao uzeo od nas za sviju decu.Ja sam napisala na fejsbuku nedo bog da ga vidim mislim Zelenovica ako je iko lopov onda je to ON ZELENOVICU LOPOVE.

    1. Ne znam kako da Vam objasnim ali niste glasali za Aleksandra Vučića. Budući da to ne znate, ozbiljno sumnjam u Vaše rasuđivanje i matematiku…

    2. Snajka, dečiji dodatak se ne isplaćuje iz gradskog budžeta. Smanjio ga je Vučić, odnosno njegov ministar za rad i socijalna pitanja koji je posetio Šabac baš pred izbore, da besnu i neuku rulju poput tebe napujda protiv Zelenovića. A ti i tvoj muž ako ste dopustili da vam deca zavise od crkavice ne zaslužujete boljeg predsednika od Vučića, ni boljeg gradonačelnika od onog „doktora“ fiskulture koji je krio da boluje od Korone.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.