Šabić: I novi spot SNS krši Pravilnik o zaštiti prava maloletnika

Ostavite komentar


  1. I svaki sledeci da REM zabrani opet im nista ne vredi..Narod je uz Vucica i narod je taj koji prepoznaje ko radi u interesu cele zemlje

    1. Azzel, kome to ,,njima,, ne vredi? Uopšte ne komentarišete poentu teksta da lista pretenduje da bude iznad zakona i prava.

  2. A spotovi i ono što su sve koristili opozicionari u svojim kampanjama nije bilo ugrožavanje…. prvo neka pogledaju sebe i svoja (ne)dela, pa neka onda pričaju nešto o drugima

    1. Milan, vi opravdavate kršenje Pravilnika nekim ranijim kršenjem, neke ranije vlasti? Ovde se priča o sadašnjoj vlasti…

  3. „Ko o čemu – baba o uštipcima.“ Ajde da se manemo spotova, i da se pozabavimo činjenicama. `Ajde da pričamo malo o istorisjkom uzdizanju Srbije. `Ajde da pričamo malo o napadu na poslanike i na najveći pravni subjekat jedne države, ili ako želite možemo i o napadima na građane… Narod sve vidi.

  4. Svaki spot pokazuje zivot obicnog coveka iz naroda, njegove zelje, i kakav nacin zivota zeli da zivi. Nema potrebe za glumom, iskrenost se ceni i zbog toga je narod podrzao spotove.

    1. REM nije izdao nikakvo saopstenje za diskriminaciju u ovom spotu, tako da ne vredi bilo kome cak i ovom Sabicu da prica….

  5. Ne secam se da je Sabic reagovao na spotove sa decom nekih prethodnika… Mozda sada bolje vidi. Iskreno, mislim da su spotovi svih stranaka nepotrebni, bar ja nikada ne bih glasala zbog nekog spota, nego zbog (ne)rada, ugleda, programa. Vecina stranaka ni nema program. Da ne govorim o nekima koji su bili na vlasti, a nista nisu uradili…

  6. Što lepo ne kažu da se krši zakon svuda gde se Vučić pojavljije.Biće lakše za razumevanje.

  7. Opoziciji smeta mladost i osmeh mladih ljudi. Sve bi uradili da mogu ponovo da dodju na vlast.

  8. Šabić je bio poverenik za informacije od javnog značaja od 2011.godine, i nije mu smetalo kada je 2012.godine tadašnji predsednik Tadić pravio predizborni spot u kome učestvuju deca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.