SAD i EU pozvale Kosovo da ispuni dogovore iz Brisela i Ohrida ako želi ka EU i NATO

Ostavite komentar


  1. SAD i EU pozvale Kosovo da ispuni dogovore iz Brisela i Ohrida ako želi ka EU i NATO

    Posle ovog „poziva Kosovu“ svi cemo imati priliku da jasno vidimo da li je „Kosovo Srbija“ !
    Ako predstavnici „tzv. privremenih institucija samouprave iz Pristine“ na ovoj poziv odgovore tako sto ce traziti da „prvo budu primljeni u EU i NATO“ pa ce onda „ispunjavati te uslove“, onda nema nikakve sumnje da je „Kosovo Srbija“ !
    A ako te „tzv. institucije samouprave iz Pristine“ budu reagovale na neki drugi nacin, „poniznije“ ili tako sto ce se izjasniti da su „voljne da ispune sve ono nasta ih pozivaju SAD i EU“ e u tom slucaju cemo svi videti da to nije „ista reakcija kao sto bi Srbija reagovala“ i da se tu prakticno radi o politici „koja se bitno razlikuje od politike Srbije“ a to bi znacilo da „Kosovo nije Srbija“ !

  2. Ovde tzv „Bucko Razmišljam“ razmislja pogresno: bilo kakve da su neslaganja medju drzave Kosova sa SAD-om i EU-om, za njih je Kosovo drzava i to aktuelna Srbija kao najkrajniji produkt raspada YU 2006 (tada Kosovo nije bio de YU), ne treba nikad da zaboravi inace sledi sudbina Sadama Huseina kad je invadirao kuvajt.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.