SAD predlažu zakon o Zapadnom Balkanu: Uvođenje sankcija za „destabiluzujuće aktivnosti“ u regionu

Ostavite komentar


  1. Izgleda da je za nas jedini spas da nas neko (SAD) uzme pod svoje, a mi posle da se igramo države.

  2. Najveci destabilizator Balkana je USA, najpre kreiraju problem a zatim javljaju se kao resenje.Ne razumem kako to glasaju zakon za Balkan!?.Zasto to ne bi uradili Ru i Ch, zasto?
    Ponavljam, najveke zlo su USA!!!

  3. Najveći problem su sad. Šta misle da im je ceo svet pod nogama. Možda je bio ali im izmiče. Bolje nek se bave sobom jer priča se da Rusi dolaze a bogami i Kinezi. Ako bog da…

  4. Umesto što pripremaju zakon o Balkanu bilo bi bolje da pripreme zakon o ukidanju hegemonističke militantne politike svoje države

  5. НВО несумњиво има знања и подршку грађана за све проблеме у Србији.

  6. Sva je „sreća“, pa nisu uvelu sankcije i Međunarodnom pravu.
    Ili, možda, ipak jesu…?!

  7. Dobro došli tradicionalni saveznici. Nama i jeste spas da nas neka razvijena zemlja uzme pod svoje jer mi sami očigledno nismo u stanju da razlučimo šta je korist a šta očigledna šteta za nas.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.