SAD uvele sankcije Miloradu Dodiku

Ostavite komentar


  1. Pa može da mu se "zamrzne" izgraadnja vile na Dedinju. A možda i poruši pod vidom da je divlja gradnja.

  2. Господине Вучићу! Срамно је да је то учињено. Каква црна реалност. Зар се тако брани човек који се храбро бори са белосветским алама да очува Републику Српску. Реално би било да је Влада Србије стала у одбрану Милорада Додика.

  3. Ne mora Vlada da se trudi oko zamrzavanja, Dodikova vila na Dedinju je vec okovana ledom.

  4. Sada trebaju (imaju priliku još dva dana) da odlazeća američka administracija uvede sankcije Nikoliću jer je Skota onako brutalno izribao. Tramp je na sve načine pokušao da dovede Dodika na inauguraciju čak je i američkoj ambasadorki u BiH predložilo da podnese ostavku – ona je tvrdoglavo terala po svome. E, ubrzo će videti razliku između ostavke i otkaza.
    P.S. Posle se čude što srpski narod sve više naginje Rusima – pa prosto nas guraju u njihov zagrljaj.

  5. Velika je i detinjatasta tvrdoglavost odlazeće američke administracije (a i honorarnog moderatorka te mi je obrisao komentar u kome pominjem "Ribanje kod Nikolića) jer na vest da će Dodik koristiti svoj srpski pasoš oni mu uvedoše zabranu ulaska u SAD. Bedno, mizerno pa iako je od odlazeće administracije… Pa pola mandata treba Trampu da počisti smeće koje su mu klika Obama-Klinton ostavili. Pa oni će bre da skinu slavine za vodu, izvade parket i ogule zidove u Beloj Kući. Ovih nekoliko dana živim u strahu da Obama ne pritisne famozno dugme.

  6. Nemam ništa proti te vile, ali glup potez. Toliko lepih mesta u Srbiji, to pokazuje intiligenciju, bojim se za nas

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.