Sagovornici Danasa o Vučićevom strahu od nuklearnog rata: Predsednik je neodgovoran i gubi kontrolu

Ostavite komentar


  1. Ljudi izgleda zive u nekom paralelnom univerzumu, svet jeste blizu nuklearnog rata jer Putin gubi rat u Ukrajni, NATO neodustaje…

  2. Kontrolu nikad nije ni imao a razum je izgubio kad je postao šešeljoid!

  3. Ma šta kažeš bre, Vučić gubi kontrolu nad nuklearnim oružjem ha ha.

  4. Možete vi da pričate da je Vučić i šizofren i da je izgubio razum i šta vam je volja, ovakvim kvazi analizama i omalovažavanjem predsednika države najviše govorite o sebi, ne o Vučiću – koliko pre samo mesec dana, sviđalo se to vama ili ne taj čovek je ubedljivo pobedio na izborima, u prvom krugu. Da li je moguće da vi zaista mislite da će ovakvi pamfleti okrenuti narod u ovoj zemlji protiv njega? Zato i gubite izbore i gubićete ih sve dok ne shvatite da to što radite nije nikakva politika i obijaće vam se o glavu i ubuduće.

  5. Kod nas i mali Ivica /ne Dačić/ zna kako će Novosti,Informer,Kurir i dr. komentarisati Vučićevu izjavu,akako će tu istu izjavu preneti Danas,N1Prva…Narod će reći : J.bo lud zbunjenog.Ne interesuje mene Vučić,koliko me interesuje način kako će ova zemlja rešiti pitanje Kosova,šta će uraditi da sačuva mir i stabilnost u ovom uzburkanom svetu,kako će zaštiti standard penzionera s najmanjm penzijama,a ne razbacivati se s parama za omladinu od 16do 29 godina.Gde je nestala srpska pamet da nudi rešennja za budućnost naše dece.

  6. pitam jel VUQIQ moze da zna neshto o nuklearski rat pa ja ti kazem nishta 000 nema putin ili bajden da mu dokladi ne njega zmuri kao viktima sveta hahahahah

  7. Predsednik bi trebalo da uliva sigurnost,energiju,pozitivu,a ne da izaziva paniku i strah.

  8. Ma covek je super proizvod cernobila.
    Mozda da ste malo pametniji ne bi vam bio ovaj recidiv gospodar .

  9. Njegovo poznavanje situacije i politike najbolje oslikava doniranje novca za Hilari Klinton i posebno odgovor da je to uradio zato sto je PAMETAN!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.