Sagovornici Danasa: Povećanjem cenzusa vratili bismo se ukrupnjavanju političke scene

Povodom predloga potpredsednika SSP za podizanje izbornog praga sa tri na pet odsto

Ostavite komentar


  1. Podizanje cenzusa predlažu stranke koje sada nemogu preskočiti ni postojeci

  2. Podrska predlogu za vacanje cenzusa na 5 procenata.Dokle ce Vzcic da zloupotrebljava piridicu u obracunu sanprotivnicima.Koga briga za njega i njegovu decu.Pa predsenika Amerike prisluskuje njegiva npolicija.To je po zakonu Americkom.

  3. Podrska predlogu za vacanje cenzusa na 5 procenata.Dokle ce Vucic da zloupotrebljava poridicu u obracunu sa protivnicima.Koga briga za njega i njegovu decu.Pa predsenika Amerike prisluskuje njegiva npolicija.To je po zakonu Americkom.

  4. cemu bilo sta od toga. da li znate da je za docek lavrova, koji jbg nije dosao, bila pripremljena ekipa: premijerka, visoki funkcioner gasproma i, cik pogodite … seselj i sin.
    sedi ti tako vojvoda u fotelji, inace ratni zlocinac, s jedne strane pored stoji ponosno sin a s druge gasprom lik. eto koliko je bitno ko osvoji koliko glasova i mandata. ovi u sklupstini su samo za sprdnju sa narodom i zabavljanje neukih glasackih masa.
    a u medjuvremenu ekipa radi sta i kako hoce

Ostavite komentar


Politika

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS 10

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS

Na konsultacijama u Skupštini Srbije koje je sazvala novoizabrana predsednica parlamenta Ana Brnabić postignut je dogovor o tome ko će u narednom periodu rukovoditi radnim telima. Najveći broj predsednika i zamenika skupštinskih odbora imaće Srpska napredna stranka, dok koalicije Srbija protiv nasilja i NADA, koje nisu ni prisustvovale konsultacijama, neće predsedavati ni jednim odborom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.