Sagovornici Danasa: Vlast duguje građanima objašnjenje za „podizanje migova 29“

Ostavite komentar


  1. Lepa predstava, lepa, ali eto odmah se oglasila i ova osoba koja je na celu vlade, eto i ona u javnost, nego da bi opravdao letenje aviona dobro smisljeno ,pojave nekih letilica koje ce eto taj avion da unisti, a sta da su te ,,nazovimo ih letilice mogle da obore avion, sta bi onda bilo, sta, i ovo ,zveckanje oruzjem iz srbije je nepromereno, neka svi troje koji su spomenuti u tekstu budu na celu te vojske ako bi ista krenula prema kosovu, na celu, a ne da teraju mladost u okrsaje..sve u svemu jos jedna lepa prica

  2. Koja smo mi sprdnja postali. Sve se vidi, sve se zna ali narod kao da je slep kod ociju da to kazni.

  3. Mlazni avioni ne mogu da gadjaju ništa što se kreće sporije od 70 kmh,jednostavno nemaju odraz na radaru.Ali cirkus ima publiku -kabare

  4. Trebalo bi da se građani pitaju kad sme da se izvrši prelet avionima. Kako glup naslov.

  5. Cekaj dali se vi sprdate pa nazivate Vucica vrhovnim komadantom??? Tu titulu dobija u slucaju rata,tek tada precesnik drzave postaje vrhovni komadant…Jos jedna predstava da se skrene paznja sa cena goriva,hrane,energenata itd…

  6. Ma jok trebalo je da čekamo da nas raketiraju. Zašto nisu odmah na granici uništeni?

  7. Kakvi MiG-ovi, bre! To se obara malokalibarkom. Jure dronove od 500 dolara sa 29-tkama, ciji samo uzlet kosta hiljade. Ima li u zemlji Srbiji jos uvek neko normalan?

  8. Zamislite scenu… osmatrač, vuzuelno ili nekim sistemom vidi dron, obavesti nadređenog, koji obavesti nadređenog, koji obavesti nadređenog,… koji obavesti ađutanta od „komandanta“, onda ga ovaj traži po kafanama u Beogradu na vodi, i onda ovaj izda naređenje. Tipična procedura „komandantove“ Srbije. Pa, naravno da su otišli dronovi… dok stigne „komandantovo“ naređenje dronovima baterije davno prazne i već se pune u matičnoj jedinici za osmatranje nesrećne Srbije.

  9. Dronovi se unistavaju Migovima vec PVO-om, a videli smou Ukrajini da se puca na njih sa zemlje.

  10. Kada sam juče čuo vest da se podižu migovi da bi uništili dronove koji su nadletali naše položaje VS zaprepastio sam se. Ovo je stvarno dno dna. Pa ceo svet će nam se smejati zbog toga. Trebali su vojni stručnjaci (ako ih još ima) da upozore predsednika da se to ne radi. Ovako su ga navukli na tanak led. Namerno ili nenamerno neznam.

  11. Sve liči da je u igrariji za naivne Vučićeve vernike učestvovao Ž. pink Mitrović, „expert“ za dronove..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.