Šta je Šaip Kamberi poručio nakon konsultacija sa Vučićem?

Ostavite komentar


  1. Svaka politička grupa ima pravo da odabere svoj put i strategiju delovanja. Važno je da se ostvari konstruktivan dijalog i saradnja na dobrobit svih građana, bez obzira na to da li su deo vlade ili ne.

  2. U nekoj buducoj, normalnoj i demokratski izabranoj vladi bilo bi prirodno da upravo Kamberi preuzme mesto Ministra za nacionalne manjine – ima znanja, na pravi nacin oseca problem, a ima i diplomatskog takta. On bi na pravi nacin resio problem. Ali sa Vucicem – i on zna vrlo dobro da bi svaka njegova aktivnost bila osudjena na neuspeh; razlog je naveo vrlo jasno. Zato, Srbija treba „samo“ da izabere vladu kojoj bi dobro svih gradjana bilo prvi i jedini prioritet. Ako / kada se to dogodi, resenje mnogih problema koji opterecuju danasnju Srbiju bilo bi zaista moguce naci.

  3. Kad pročitah predlog
    Stefanov @,suze na oči
    mi dodjoše od ljubavi i
    patriJotizma,botovskog…Zar još ima ovakvih
    zaljubljenika u vodju?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.