Šaipu Kamberiju ministarsko mesto u novoj vladi?

Albanci sa juga Srbije uz koordiniranu podršku Tirane i Prištine očekuju fotelju u Nemanjinoj

Ostavite komentar


  1. Muka me hvata od konstatacija da su neke grupe građana u Srbiji marginalizovane. Godinama unazad su SVI GRAĐANI Srbije marginalizovani, bez osnovnih prava kojima bi upravljali svojom državom. Pravi teror kapitala i garnitura vlasti koje jedna za drugom otimaju sve što stignu. Po čemu živi lošije biznismen blizak vlasti, Albanac ili Mađar od istog takvog Srbina. A po čemu je običan građanin Srbin, osiromašen i ponižen u boljem položaju od Albanca ili Mađara ili… U redu, ubaciće u vladu Albanca/e, ti će se obogatiti a sve ostalo po starom. Tema je koska za glodanje …

    1. Ako je sposoban i pametan, savršeno, neka 5 Albanaca bude u vladi samo da se krene napred.

  2. U Bujanovcu 45 % Srba, nisu im dalu da ucestvuju uvlasti. U Srbiji 5 % Albanaca hoce u vladu.

  3. Tako je krenulo i na KiM.Daj im ovo pa daj im ono radi mira u kući a oni na kraju uzeše sve.

    1. Upravo obrnuto je bilo na Kosovu.Zbog toga je i doslo do bune jadnog naroda.
      Nikako se nije shvatilo da strah od ratovanja,patnji i ubistave dosad nije sprecio nijedan rat.Nije ni Kosovski.Nije njima niko nista dao ili poklonio zato su stvari tu gde jesu i nece se pomeriti prilicno dugo.

      1. @MiliMoj

        Sada ti je 2020. godina, davno je proslo vreme kada su mogle da prodju te „tuzne price“ o „napacenim i obespravljenim Albancima“ koji su „morali“ da se late oruzja i „bore za slobodu i demokratiju“. Da li kapiras koliko je ta prica ofucana, izlizana i provaljena?

  4. Pretstavnika Albanaca u vladi je mozda ok ali pod uslovom da radi za Srbiju a ne da postane neprijatelj Srbije kao sto je Ugljanin, Zukurlic, Canak i jos pojedinci nazalost srbomrzci.

  5. @MiliMoj

    Sada ti je 2020. godina, davno je proslo vreme kada su mogle da prodju te „tuzne price“ o „napacenim i obespravljenim Albancima“ koji su „morali“ da se late oruzja i „bore za slobodu i demokratiju“. Da li kapiras koliko je ta prica ofucana, izlizana i provaljena?

    1. Kada su bili Albanci jači na Kosovu oni su tlačili Srbe a onda je Srbin po zanimanju Srbin na Kosovu tlačio njih i onda je nastao partizanski rat 1998. na Kosovu Albanaca protiv kriminalaca u uniformi Policije Srbije i vojska SRJ se uključila a onda kapitulirala u Junu 1999.god…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.