Samardžić: SNS će uništiti Srbiju

Ostavite komentar


  1. Normalne drzave su uredjene sistemima koje na prvom mestu stite i uredjuju zivote vecine gradjana ,kod nas to ne postoji vec politicke stranke manipulisu zivotima i novcem tih istih gradjana nasacdrzava odrzava virtuelni kriminalni sistem politicara i to vecina gradjana nevidi i misli da nemoze da se promeni velika greska.

    1. Drzavu su unistile vlasti od vremena Dosa pa do 2012 godine. Sve je pokradeno i unisteno…zemlja je bila na ivici kolapsa,na ivici bankrota!

      1. A onda ste dosli vi, alhemicari „naprednjaci“ i sve pretvorili u zlato!

  2. Oni su toliko duboko zagazili da više ne mogu nazad sve i da hoće. Znaju oni da ih čekaju bukagije nakon silaska sa vlasti, pa zato ne biraju sredstva.

    1. E kad je Srbija preživela vas od 2000. do 2012. a Djidova do 2014. onda će preživeti sve. Ko je vašu vladavinu preživeo, ni pakao mu neće teško pasti. Nego, ima li danas kakvih protesta? Baš je milina gledati vas kako vas policija dovodi u red. Biju, na Boga ne misle, ali malo je, treba više, bar kao francuska policija, da vas gadja gumenim mecima, i to da budete srećni, jer američka koristi bojevu municiju…

      1. Vas Srbija neće preživeti!Pogubne informacije,činjenice i statistika stoje čak na napdrnim državnim stranicama ali oni znaju da su njihovi glasači glupi i tupavi da to pronađu!Gledaju rijaliti televiziju..Onaj kome je milina gledati kako policija tuče svoj narod nema budućnost!Jesi li izašao u svet iz tog mraka da znaš kako izgleda normalno živeti?Meni je takvih kao ti žao.Ili si penzioner iz Slobinog doba ili ti je IQ dvocifren?Šta će biti?

      2. E, kad bi ovaj „tekst“ bio dostupan svina da ga procitaju i naravno „shvate“ sta je autor hteo reci…

      3. Bedan komentar bota koji radi 0-24h.Sta bi bilo da je tvoje dete tamo prebijano .Ali ne,ti ga ucis da bude kao i ti.
        Da za mrvice sa stola bilo koje vlasti i ujeda ako treba

      4. Budite ljubazni pa procitajte sta ste napisali, oar puta pa mozda i razumete. Pozivati nekog da bije nekoga je strasno. Devedesete ste zaboravili pa sve je tad unisteno i opustoseno…opljackano.

      5. Zaista smo zute jedva preziveli ,ovi makar malo daju i narodu , a oni su sve za sebe uzimali . pogledajte im samo imovinsko stanje pre i posle dolaska na vlast 2000.god. strasno , nije narod vise lud pa da ide sa konja na magarca.

      6. @Ljubiša, botu nesrećni potraži pomoć od doktora. Toliko je mržnje u tebi da nisam siguran da mogu da ti pomognu. Milina ti je gledati kao tuku decu po ulici. Mnooooogo ti nije dobro.

      7. Baš me zanima šta ćeš pisati kada se jednoga dana 90% Srbije zapita kako je uopšte bilo moguće da jedna takva kreatura postane lider političke stranke, a kamoli da dođe na vlast.

      8. Koja je ovo pa sad jajara, gde ih samo nalazite . Dajte nekog opozicionara normalnog fala bogu ima ih da njih cujemo.

      9. Moram najpre napisati da se uplašim kad vidim nedeljom tvoj komentar. Pretpostavljam da su botovske dnevnice, kao i druge, normalne, nedeljom veće. To znači – još veća šteta za budžet parazitu.
        Drugo, ako si još i u nekoj burazersko – kumovskoj šemi interesno – pljačkaške organizacije oznake sns, kako ti nije žao što uništavate državu u kojoj živiš? Uništili ste “Krušik“ zbog privatne firme. Hvalite se izgradnjom auto – puteva koji su po km nekoliko puta skuplji od evropskog standarda. Uništavate Beograd uzduž i popreko. Evo, sad ste se ostrvili na zeleni Košutnjak, hoćete tamo da posečete desetine hektara šume. Malo vam je bilo popločavanje trga Republike jeftinim betonskim kockama, naplaćeno kao da ste popločavali suvim zlatom? Dokle bre više prodane duše pohlepne?

    1. Slažem se! Ovu (kako rekoste) tzv. vojsku, razbila bi i najminornija navijačka grupa, sa sve „Miloš“-ima, „Lazar“-ima, pa i ovim tajno plaćenim kineskim bespilotnim letilicama…

  3. Kako vreme teče uslovi koji su stvorili pozicija i opozocija javljaju se sve veći broj nove i nove skupine koje imaju svoje želje i namere. Tako sada imamo sve brojnije grupe podivljale kojima sila ležu u mišićima. A to su uslovi koji odgovaraju uzurpatoru, jer on ima i službenu policiju i slabo plačene grupe kome je tabanje zanimanje. A samo zato što u opoziji nema čoveka, osim Radulovića, koji zna kako je moguće braniti demokratiju i u uslovima samovlasti diktatora.

  4. Kao što nisu hteli jer nisu znali novinari da se zakače za Zahtev akademske zajednice kojom je tražila, da predeednik Aleksandar Vučić podnese ostavku zbog višekratnog kršenja Ustava i Zakona. Već su čutali kao da i takva inicijativa ne znači ništa više od zabavnih satiričnih emisija, ogovaranja na svim Tribinama, niti masovnih višemesečnih mirnih demonstracija. A sada i demonstracija sa tučom sa policijom, a u vreme pandemije opasnog virusa!!! Što dokazuje da oni koji kontrolišu i objavljuju infomacije na trbinama, novinama i televizijama još uvek ne znaju da povedu prosec koji će dovesti do smene štotčinu koji nanosi državi i narodu.
    Pisao sam gloduru Danas-a i uredniku Portala tražeći da ostave Zahtev akademske zajednice, koji su objavili na prvoj stranici Portala sve dok ne izazove, Basara bi rekao, dok ne dođe Srbima iz dupeta u glavu, i shvate Srbi da je to jednini način da bude opozvan sa vlasti Aleksandar Vučić. Znači, da bude prinuđen od strane Suda domaćeg ili Evropskog da podnese ostavku zbog kršenje Ustava i Zakona.

  5. To je zato sto se na svim protestima skandira “Ostavke, ostavke“, a ne “Robija, robija“!!

    1. Jos jedan prosvetitelj iz kruga dvojke.Dosta ste vi nama solili pamet ostanite u krugu dvojke i nastavite da pametujete
      Pustite marod da odluci sta je za njega najbolje.

      1. Dra’gane, zasto ne zelis da vidis, AV unistava Srbiju? Pogledaj samo ko su mu saradnici(Vulin, Martinovic, Nebojsa, Maja, Djuka….

    2. Konačno da neko shvata suštinu problema!Da smo sve lopove i prevarante trpali uz zatvor i sve im pokradeno oduzimali,Srbija bi krenula napred.Ovako se samo bore za vlast kako bi i sami krali.Prosto jer znaju da im niko neće suditi.

  6. Ako su ta srbija ovi koji „nedaju“ kocoBo, i neće u NATO i slično, na primer malo bi da samoupravljaju kad i ako se zaposle negde, ako ne muzu roditelje do svoje pedesete, a njih je tu jedno 80%, to i treba da nestane.

    Plus, treba da se prati hronološki redosled kad se piše o tim stvarima, jer prvo je Vučić podstakao „narod“ da konačno pokaže i razotkrije svoje pravo lice anticivilizacijskog gada, koji se identifikuje sa svakim belosvetskim degenerikom samo ako je taj protiv „zapada“ , a uz to, Vučić i ostali nikad nisu ni krili šta su. I zašto neko uopšte misli da takav gad koji ne želi da se integriše u okruženje i 21 vek treba da opstane?

    Da proverimo potencijal toga da se civilizuje. Hajde da pitamo taj „narod“ nekoliko pitanja. Kad će to u NATO? Kad će se ukinuti sve granice sa svima? Kad će se legalizovati istopolni brakovi? Ima još x pitanja ali ova su ključna jer su pokazatelj civilizacijskog opredeljenja nekog „naroda“. Odgovori se znaju. Prema tome, ajde ćao, ropotarnica povijesti ih čeka.

    BTW ni veličanstveni „Nole“ , a i on je valjda tu nekakva institucija, nikad nije pokazao interesovanje za proteste protiv vlasti. Valjda to nije „njegov narod“ ovi koji se bune. Ali zato ume da antivakcinaši i peva nacionalisticke pesme i da ove ostale kojima tu nista ne smeta neprekidno tapse po ramenma i podstice im ludost kako je sa njima sve u redu i ne treba oni da se menja, nego svet ne valja.

    1. Srbija je utrina kojom vladaju bilmezi a seljaci gledaju na koju ce stranu. Nikad, ali nikad nismo imali viziju sta cemo i kako cemo. Kod nas je glavna politika danas fur sutra k*r… Kunemo se u pravoslavlje i hriscanstvo a kod onih koji se krste ni m od milosrdja, ni h od hriscanstva. Danas smo za ruse sutra za amerikance, bitno je smao ko nam nesto udeli tog gazdu i postujemo. E zato i treba da propadnemo nezreli, jadni i glupi kako narod svi su uzeli od nas ono sto je vredelo skart je ostao pa ostao i tako ima da tavorimo dok se neko ne smiluje i ne baci nam neku kosku u cance da mu se nadalje umiljkujemo. Fuj bre.

    2. Tu „civilizaciju“ gde saučestvuješ sa NATO bombardovanjem po svetu i širenjem vladavine političkog homoseksualnog lobija sa zapada okači mačku o rep i trči što pre da im se sam pridružiš. Ta nova „normalnost“ je i dovela na vlast diktatora koga se kao stidiš.

    3. Ne botuj protiv Srba svuda gde stignes.Nisi Srbin to je ocigledno i 80% gradjana je protiv tvoje Alijanse,zato ti je trud uzaludan.

  7. SNS je vec unistila Srbiju!!!!!!!Trebace nam godine da to popravimo, na zalost!!!!!!!!!

    1. Sreca pa smo pre toga bila mnogo razvijena zemlja.. Ne lupetajte gluposti ozlojedjena manjino i ne sirite zarazu na tim poluprotestima.

      1. …država u kojoj tinja svetlo. Sad je botu predsednik tvoje stranke, okružen nesposobnim dupeliscima, i to malo svetla ugasio.

    2. Srbija je unistena onda kada su Baja Pasic i njegova radikalska banda zaseli na vlast, ubili dinastiju Obrenovic i uvodili Srbiju iz rata u rat e da bi se radikalski prvaci i Pasic bogatili na ratnoj steti. Kako tada tako i sada demon Velike Srbije i Srpskih teritorija zamajava ljude da ne vide da zive u fekalnom a ne uredjenom drustvu.

    3. Nikad veca prosecna plata, najveci bruto proizvod ikada. Bogami trebace vam godine da to vratite na nivo kada su DOS/DS vladali. Ali kad vam vidim njuske, shvatim da vi to mozete.

      1. Ma ovde vlada blagostanje. Pa da li ste vi normalni? Gde vi živite? Da li ste ikad izašli iz Srbije da vidite šta znači živeti normalno? Jedno je najveća prosečna plata, a drugo je plata koju ima većina građana. Vade prosek abnormalno visoke plate koje vlast sama sebi daje, a na račun naroda. Hajde izračunajte troškove života u odnosu na tu platu pa onda upoređujte sa prethodnima. Teško ćete naći da je ikad bilo gore. Da ne pričam o zemljama u okruženju. I afričke zemlje su nas prešišale.

    4. Nećemo popraviti,to i jeste problem Srbije!Da smo zatvarali i oduzimali sve pokradeno svakome ko je sišao sa vlasti a ogrešio se..samo bi istinski rodoljubi hteli da vladaju.Dosta su oni krali,sada ćemo mi,to je moto.Setite se demokratskih boraca protiv Slobinog režima i lopovluka,svi su danas biznismeni sa firmama i preduzećima,puni ko brodovi.Nekada bili studenti,polu-klošari u pocepanim farmericama sada multi milioneri?Ko se prepozna neka me tuži.Ne mešaju se protiv vlasti,ćutanjem su kupili nesmetano bavljenje pokradenim nekretninama i funkcijama!Preletači,ulizice,prodane duše i jajare.Tako će i ovi kada siđu sa vlasti.Niko ih neće dirati jer lopov lopova ne hapsi.Samo dele plen.To je javna tajna.

    5. Možda će Vučić pasti ali vi lopovi i izdajnici koji ste sad u opoziciji nećete nikad na vlast prikupili ste se narodu na demonstracijama da bi se dokopali vlasti e pa nećete moći onog momenta kad se približiti tad će te nestati zauvek

    1. Posto ste vi mnogo jaki i svemocni,zasto se vi ne borite sa korona virusom i pokazete kako se to radi…iznesete svoju ideju borbe! Ne…vi ste sposobni samo da kritikujete i lazete narod! Naj lakse je biti junak na recima a ne u borbi! Zavist ce vas sve pogubiti! Zivela Srbija!

  8. Sve potpuno tačnon.Sta od ovde rečeno nije istina. Kad gurneš ruku u džep i pogledaš novčanik a zatim otvoriš frižider. O krupnijim stvarima i da ne govorimo (stan, kredit,budućnst)

    1. Pa takve pametnjaković Zapad jedva čeka! Imaš li ti svoju firmu? Ako imaš, onda ne znaš da radiš, a ako nemaš učlani se u SNS da ti nađu neko mesto. To je kapitalizam, a vi čekate da vam država da posao. Nema toga nigde!

  9. Sta bi sa 5 oktombrom kad nastupise vladaoci Srbije Zute kaq da dobi zuticu Tadic Jeremic Djilas ode srbija u propast sa fabrikama vojskom Radnicima a drzavna kasa sve praznija i praznija pade srbija na kolena a Samardjic prica svoju teoriju kao da ima amneziju za bivsu vlast i Srbiju na kolenima

    1. ОКИ је намерно или случајно глуп и покварен.2000 године ДОС је наследио разорену државу,већ уништени привреду,девастиране фабрике,Дафинину и Јездину пљачку,дуг пензионерима( 12 пензија) ,државу избачени из свих светских институција.Дакле после владавине Спаса и Радикала од државе је остао крш и лом, или нула минус.Е сад да се није ни ДОС прославио то је тачно,али оволико зло које сада влада Србијом је незапамћена у историји човечанства,само ви што сте на Пинку и Информатика то не можете да схватите,јер да сте паметни укључили би мозак и можда нешто и схватили.

      1. Pa to smo isto imali 2012. godine! Prodali su sve što se može, otpustili 400.000 radnika, ispraznili budžet i vi kažete da su bili dobri!?

  10. Će? Futur?
    Da li se ti drogiraš?
    Oni su nas već UNAKAZILI i PONIZILI, OSRAMOTILI I OGADILI NAM ŽIVOT da to nema dalje!

  11. Verovatno i za bolje nismo, zavrsicemo kao Pavicevi „Hazari“, pripovedace se negde u buducnosti u stilu bajke ( krvave bajke )… „bio jednom jedan narod… koji je samog sebe „pojeo““. A sto se od ovakve „SPC’ i „SANU“ tice, nista bolje se ne ocekuje, sve je u sluzbi mafijokratije i mantjiokratije a tzv patrijarh SPC-a zvuci poput „Seselja u mantiji“, samim tim crkva se vec odredila u cijem je „drustvu“ sem par casnih visokodostojnih svestenika i nikog vise. Srbijom vlada bezumna vlast na cijem je celu jedan mentalno sumnjivi tip koji je verovatno „zreo“ za ustanovu zatvorenog tipa ali to nema ko ili nece da mu saopste. Srbija je pretvorena u jedan „brod ludaka“ na cijem toboze kormilu se nalazi bolesni i sumanuti „kapetan“ sa ociglednom dijagnozom.

  12. Na ovakvu analizu svaki komentar je izlišan,ali ostaju na žalost činjenice da je Srbije sve siromašnija, slabija i malobrojnija…..

  13. Indikativni su srpski polit(ik)olozi , jednako kao njihovi profesori ,dovedeni s brda BiH i CG , koji nemaju znanja o osnovnim društvenim zakonitostima.
    Misle da se radi o pukoj volji .
    Voluntarizam nam je glave došao tokom 70 godina praktikovanja devijantnog društvenog sistema , čiji su plod i ovakvi stručnjaci .

  14. Vi ste gospodine Samardžiću počeli sa nabrajanjem izostalih institucija u osudi države ,koju vodi A Vučić., njenoj devastaciji… .HVALA VAM!!!!!

    Vrlo dobro, ali ne dostaju još neki važni..koji moraju da snose odgovornost za svu političku, moralnu, materijalnu itd…devastaciju SRBIJE

    Kao broj JEDAN , nedostaje i moj PRAVNI..fakultet .. ,,MOŽDA, I NEKI VAŠ.
    Sve ove godine vlasti SNS ,imamo ..ćutanje.. PRAVNOG.. faklulteta, koji s e ne oglašava,Š to znači da podržava,,,ili aminuje devastaciju i fašizaciju SRBIJE…
    A gde su fakulteti POLITIČKIH NAUKA, FILOZOFSKI ,MEDICINSKI,
    FAKULTET ZA BEZBEDNOST..I T D .
    Ćutanje u PRAVNOJ nauci …znači o d o b r a v a nj e.
    No ostaje za utehu, ili V e r u u snagu GRANDIOZNE ……upornosti.. i svesnost GRAĐANA SRBIJE .
    Polako i u vojsci SRBIJE ..moramo očekivati prestrojaavnja …prema građanima…istini,,,i likviadciji …fašističke ..ideologije…koja postaje sve očiglednija..

  15. SNS je unistio Srbiju. Sad mi trebamo da im vratimo istom merom. Unistenjem.

  16. Srbi tvrde glave! Ako ne razumete šta vam govori elektro inženjer Radulović, kao što niste slušali njegovog kolegu, počivšeg Antu Markovića pa ste najebali, onda produžite da živite u ambisu u koji vas je uvalio hokaštapler Vučić, radikal, a laže vas da je „naprednjak“, pored SPS, i ostalih PUPSA, MUPSA, kojekavih promotera kralja za da nas vrate u Srednji vek, i ostalih Nogovića i ludih sotonića, koje već 30 godina jebu vas u mozak koji ne umete da ga koristite, jer ste tvrdoglavi. Sveti Isus i Jovan bi vas nazivali „okamenjeni umovi“.
    Vi ne znate da samo takav čovek koji je radio u Velikim privrednim sistemima gde je navažniji resurs čovek, kakav je bio “Rade Končar” u Zagrebu koji je vodio Ante Marković, a Radulović je radio u velikim proizvodim sistemima u SAD, Kanadi i Belgiji mogu da znaju kako treba da se obori štetoćina Vučić. Dok Radulović govori u mikrofon reporteru N1 televizije isti ga prekida: „A šta ste se ono zamerili Trifunoviću?“ Da bi voditeljka na istoj televiziji “ispravila” ili “dopunila” Radulovića, da različite grupe demonstranata imaju raličite zahteve, što je glupost koju može da izgovri i na najboljoj televiziji! Zato vam Vučić drži u vlasništvo mnogbrojne televizije i novine za idiote, “okamenjene umove”.

  17. Grešite.Već su je uništili,a posledice nadolaze..i to ubrzano.Sve ono što su povadili iz budžeta za razna zamazivanja narodskih očiju dolaze na naplatu!Fontane,Beograd na vodi,razni putevi koji se nikada neće otplatii jer nema ni ljudi pa sutra ni dece..,stanovništvo odlozi a ostatak će biti samo jedna bolesna stara generacija koju neme ko da zameni i kojoj sutra neće imati ko da zavrne cev kada pukne u kući..Plivaćemo u smeću,vodi i govnima.Radne snage nemamo,tako da su ove fabrike i radna mesta uzaludna.Ko će da radi u njima ako su nam danas svima deca gimnazijalci i fakultetski obrazobani kadar.Sve glumci,voditelji,eksperti i stručnjaci sa diplomom a ne zanju strane sveta da pokažu.Do diplome nikada lakše.Izgubili smo 800.000 stanovnika odkada su napredni na vlasti.Pametnom dosta.

  18. Boravio sam dva puta u Americi, jednom odmaha posle inaguracije Trampa i godinu dana kasnije. Najmoćnije televizije prvo su izveštavale dokle su stigle istrage o umešanosti Rusije u izboru Trampa, pa bi produžili satiričari da ga ismejavaju, tipa emisije koje kod nas idu “PLIŽ”, “24 minuta sa Zorano Kesićem” i još neke njima slične. No, ismejavnje ga nije nateralo da podnese ostavku, već kao i srpskog predsednika, kao da ga je učvrščivalo da istrpi. Kada nisu uspeli istražni organi da nađu povezanost izbora Trampa sa Rusijom, boravio sama drugi put kada su dovodili na televizije neke žene sa kojima je Tramp spavao, a bilo je i sudskih istraga, no nisu našli dokaza za koji bi se podigla optužnica, iako je Tramap morao da plati milione ženama koje su podnele prijave za korišćenje njihovih tela od strane Trampa. No, ipak Tramp je ostao do kraja mandata koji mu ističe ove godine, a radi na tome da ponovo bude izabran.

  19. Dok sam pre desetak dana gledao na tv ns emisiju “Amerika ima talenat”, kako trinajestogodišnja devojčica govori svoje satirične sastave, da bi publiku, no i žiri podigla na noge sve aplaudirajući joj, da bi žena iz žirija pritisla taster koji je ispalio zlatne konfete kao znak da je devojčica izabrana direkno u finale, kada je igovorila satiru u kojoj kaže, parafraziram: “…Pitala sam se zašto igra u satirčnoj emisiji ludu, kada nema nameru da se kandiduje za predsednika?!”. No, sve to i mnogo drugo ismejavanje i krikovanje nije moglo da iseli Trmpa iz Bele kuće. Kao što ne mogu nikakva ismejavanja, pa i demonstrcije da nateraju Vučića da sam podnese ostavku. Za to treba da je očovečeni Čovek. On to niti je bio niti će postati.
    Ali može sudski proces za Vučićevo kršenje Ustava ili za krađu glasova na iborima. No, u Beogradu ne samo da su Sudovi u službi prekršioca Ustava, već i njegovi kritičari niti preko to malo slobodnih novina i televizija ne znaju da smisle pravi način kako da Vučića privedu pravdi.
    Zato zna elekroinženjer Saša Radulović, još da ima ko da ga razume. Ako Sudovi u Srbiji nisu u fankciji države već u službi uzurpatora, onda se obraća Evropskim sudovima.

  20. … i neodgovoran, bandoglav, glup i neobrazovan narod koji godinama glasa budale, lopove i kriminalce… Narod koji ovakav olos dovede na vlast mora takodje da snosi odgovornost. Nisu ovi mamlazi pali s neba tek tako i zapatili se ovde.

  21. E, kad bi ovaj „tekst“ bio dostupan svina da ga procitaju i naravno „shvate“ sta je autor hteo reci…

  22. Svaka cast. I Martinovic je svojevremeno sam seo na flasu. I to su pokusali da nas ubede…ne trudi se, vidimo i mi, a ti radi nesto, nesto sto ce pomoci a ne samo trucati.

  23. Uvesti da 1 stranka može imati max 30% delegata u skupštinama.
    Ovo je nenormalno i u duhu je Srba da se prave koalicije i dogovori a ne diktature koje znamo kako završe a u medjuvremenu gradjani i država na aparatima.

  24. Obrnuto.
    SNS je ta koja je najbolja za sve gradjane rep Srbije.
    Vi, ostali hocete da pokvarite zivote svim ostali a u Srbiji.
    Za sada Rep Srbija nema boljeg od Predsednika Vucic.
    Mozda Gospodin Dacic sledeci. Svi ostali are the disposable, throw away.
    Nemate ni 1% sto Vucic ima.
    Plunite mű pokraj prozora…
    Sud, zatvor, ludnica za opoziciji I one koji govore protiv demokrstski izabran of predsednika.
    Bog.

  25. „SNS če uništiti Srbiju“. Pa, ako usput uništi i sebe, nemam ništa protiv.

  26. Vučić je već umnogome sredio Srbiju kao svoju prćiju zahvaljujući i petooktobarskim junošama koji su jurišali a čast i mast baš kao i on i njegovi napredni skakavci.
    Sad treba krenuti od nule.
    Možda omladina uradi nešto, izlapeli „intelektualci“ i kilavi političari neće uraditi ništa pametno.

  27. samaria I vi stupa s njim ste prosjaci koji prose dinars po srbiji eto to vam je podesta srpskog naroda sram vas bilo

  28. Izvanredan tekst sociologa Samardžića, dijagnoza stanja kojoj se nema ništa dodati. Čestitam!

  29. Ako DS i njeni derivati nisu svojim pljačaškim privatizacijama uspeli da unište Srbiju, a ruku na srce 12 godina su se svojski trudili, onda neće niko drugi uspeti…I jedino što su “ kvalitetno“ burazerski odradili za to vreme je reforma sudstva…To se sad pokazuje kao jako dobro po proncipu “ ja nekad tebi – ti sada meni…Zato toliko i tužakaju, sudije i advokati im prijatelji i dužnici…Na svim nivoima…Vaš sagovornik spinuje u starom dobrom maniru…

  30. Pozivi svim gradjanima preko drustvenih mreza ce uroditi plodom. Internet ce zavrsiti posao. Pokazat ce se kada ovaj rezim ode da je ostavio pustos i bio jedan od najgorih do sada.
    Predsednik zivi u svom svetu kojem duboko veruje i koji ga navodi da kada vidi belo on kaze crno. Covek koji pre dva dana tvrdi da cemo ekonomski biti medju najjacima u Evropi a nama na jesen ako ne sklonimo ove dve sekte sa politicke pozornice preti ekonomski kolaps. Pozitivna energija, ispravno razmisljanje i pojacan adrenalin gradjana na protestima ce uticati na smanjenje korone kojoj je podoban strah, depresija, losa higijena, porocan seks itd.
    Moramo biti svesni da mi ne posedujemo samo fizicko telo vec i energetsko, mentalno i etericno telo. Kada smrt dodje do nije kraj.
    Bolest i nezadovoljstvo nastaju u energetskom telu a tek kasnije se manifestuju kao bolest na fizickom telu. Ako u toku leta srusimo ovu vlast Srbiji i svim gradjanima predstoji blagostanje.
    Ukradene zlatne poluge bit ce vracene iz ino banaka u inostranstvu ( uglavnom iz trezora u Svajcarskim bankama ) Bit ce vraceno i zlato iz Indije. Ponistene ce biti sve kriminalne privarizacije u kojima je politicko tajkunska mafija pokrala imovinu svih nas da bi postala imovina nekoliko njih
    ( drustvenu i drzavnu koja nikada nije popisana )
    “ kupujuci “ placajuci cak i strateski vazna preduzeca i banke nepostojecim nivcem i laznim hartijama od vrednosti. Placali su garancijama banaka bez pokrica a stetu je na kraju plati drazava, tacnije mi poreski obveznici
    Ova vlast ksda se skloni stvaraju se uslovi za naplatu svih ratnih steta u ratovima vodkenim do sada. Samo ratna steta u bombardovanju iznosi sekundarno 1000 milijardi evra.
    Ako sklonimo ovu vlast Kosovo ostaje u Srbiji. Nema cepanja teritorija .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.