Samo iza Koalicije za mir mogu da stanem

Zoran Mijatović, autor knjige "Opelo za državnu tajnu" i kandidat na listi LDP, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Vi ste pravo društvo,teda bi bilo da nastavite u zatvoru da budete ortaci(kokain,privatizacija,ubostvo Đinđića…)

  2. Ima neka tajna veza / tajna veza za sve nas / sidro koje lađu čuva / …

  3. Jednom udbaš uvek udbaš. Kao prvo, nije postojala vlada Zorana Đinđića i Čedomira Jovanovića već samo Zorana Đinđića (koga su ubili oni sa kojima je Čedomir drugovao i šurovao a mnogi od njih su danas na vlasti). Dalje, liberalni kapitalizam, za koji se Č. Jovanović zalaže, je najdestruktivnija ideja pljačke i iskorišćavanja radne snage, devastacija prirode radi ličnog bogaćenja se podrazumeva …toliko lošeg se može nabrojati a nimalo dobrog da nema svrhe nabrajati dalje. Sada kada je Č.J. postao manjina samo da bi se nekako uglavio u parlament i omogućio sebi pristup insajderskim informacijama radi sklapanja (mutnih) poslova (ne radi to samo on već velika većina poslanika, zato se i grabe da uđu u skupštinu). Uz pu će svi verno služiti vođi čopora do zadnjeg trenutka, dok se ćurak ne prevrne naopako, tada će potražiti novog vođu.

    1. Pa to nije neka velika filozofija.Ili podivljali delovi db ili vojna sluzba.Posle tog ubistva je doslo do razlaza Ds i Dss.Njega je na stastanak zvala sefika kabineta Vojislava Kostunice,a ona je bliska vojnoj sluzbi.Momir Gavrilovic je bio desna ruka Jovice Stanisica….eeeej Jovice Stanisica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.