Samoopredeljenje na ‘Maršu za jedinstvo’ u Tirani, kritika iz Beograda

Ostavite komentar


  1. Cestitam! Ne morate vise da brinete! Od danas imate Veliku Albaniju, potpisivanjem Vucica, Zaeva i Rame.

  2. I Šešelj danas slobodno zagovara granicu Karlovac ,Virovitica Ogulin,Karlobag,o čemu se radi?

  3. Pa zar ovo sto Kurti radi nije isto sto momentalno rade Vucic Zaev i Rama. Protok LJUDI, KAPITALA i ROBE NIJE NISTA DRUGO nego ovo sto Kurti trazi.Gospoda se sastaje u Ohridu, kako bi ponistila granice izmedju Severne Makedonije,Srbije i Albanije. Kurti to radi otvoreno dok AV u rukavicama. Sta je razlika u pristupu Kurtija i Vucica. Samo tehnicka ali rezultati su isti. Nas demografski deficit garantuje da u dogledno vreme nece nam samo Kosovo govoriti stranim jezikom vec mozda i centar Sumadije. Ovo je IZDAJA NASE ELITE a Kurti se bori za svoj narod, za koji se opredelio da pripada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.