Šapić: Moja greška je što sam bio protiv Beograda na vodi

Ostavite komentar


  1. Došao sam do zaključka , da nije nikakav problem brinuti se o svojoj stranci ! Dovoljno je da se Vojislav Šešelj i bilo ko iz bilo koje sekte „utopi“u SNS kao i Šapić i sve brige su prebrinute . Dobio bi i neku funkciju . Ali , ko zna šta je u pitanju ? Šapiću je odgovarala ova opcija . Prljavi su to poslovi kojim se bave političari .

  2. A greska gradjana Novog Beograda je bila da ikad glasaju za tebe.

  3. E moj Gangula, izgubio si i mišljenje. Jadno. Jel mirno spavaš?

  4. Posto gospodinu Sapicu to sto je bio protiv Beograda na vodi nije jedina greska nadam se da ce uskoro pocrveneti i povuci se sa politicke scene Srbije.Ljudi koji svoje misljenje menjaju samo zbog svog licnog interesa6 ne zasluzuju paznju mojih prijatelja i mene licno.

  5. Šapić, politički starlet. Da budem politički korektan, inače bi bio starleta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.