Šapić: Ostajem samostalan, nisam promenio stav zbog Đilasa

Predsednik Srpskog patriotskog saveza govori za Danas o planovima stranke

Ostavite komentar


  1. Florijan Biber je u jednom clanku za EWB izjavio da se zapadu sve vise svidja podela Kosova i Vucic kako opozicija postaje sve nacionalisticka, misleci na SzS.
    Jer ga sama ta opozicija predstavlja kao umerenog oro evropskog lidera. U prevodu deo opozicije sam svoju rupu kopa.

  2. Samostalan ili ne neces imati bitnu ulogu na politickom nebu Srbije u narednim godinama.

    1. Ne bi bio tako siguran kao sto si ti. Jer SNS je dosegao svoj vrhunac sa svojih 20% glasaca. Na sledecim izborima opzicija koja je daleko bolje organizivana i Sapic koji ide samostalno osvojice vise glasoca nego sto i mozete zamisliti.A vucic sa ovom prodajom KiM takoreci izdajom i krsenjem Ustava,korupciju koja cveta da ostavimo sada po strani, izvubice i deo svojih glasaca od onih 20% a daleko vise ce gradjana izadji da glasa bar 70% a u tim uslovima vucic nece imati realno u konacnom zbiru 30-35% glasova sto znaci da vise nece imati vlast i srusice se njegovo carstvo.Prvi ce ga napustiti ovi sto su prebegli kod njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.