Šapić: U politiku sam ušao da napravim korist za svoj narod

Ostavite komentar


  1. Kakav lik iz Kralja Ibija. Narode moj, gde sam ono doktoriraro, kaži mi narode moj. Gde sam išao na fakultet narode moj. Biću dobar vladar iako sam lažov i prevarant jer školu nisam završio a papire pošteno kupio. Kaži lepo da si se dogovorio za trampu sa Vučićem. On tebi mesta u Skupštini i imunitet aTi njemu opštinu Novi Beograd. Tante za kukuriku..

  2. Lik je iz plejade DS preletacevica za izvesnu sumu novca i oslobadjanje od krivicnog gonjenja. Mali, Brnabic, Vesic, Krstic, Tasovac…

  3. Što nešto nisi prvo uradio za Novi Beograd sem što si „kupovao“ penzionere raznim glupostima? To više nije opština koja rešava probleme građana već turističko interesna organizacija. To što imaš privatni vaterpolo klub, privatnu teretanu na SC „11. April“ i šta sve ne još diskvalifikuje te za bilo kakav ozbiljniji posao bilo gde a kamoli u politici A to što si uz Đilasa i Borisa Tadića, koji te je i doveo u DS, učestvovao u komadanju i uništavanju stranke je tek neoprostivo. A da ne znaš ni gde si tada došao, u jednu stranku građanske orijentacije, svedoči i ta tvoj novi „patriotski“ zaokret u savezu sa ex Dverjanima. Uloga Gangule ti je najveći domet definitivno i dobro te karakteriše.

    1. On usao u politiku zarad naroda!haha!Prvo je pekao zanat kod Djilasa,onda se brecnuo da je on neki vajni politicar a u stvari tvrda glava.On da se sa nekim dogovori?Pa kazi lepo da si se vec dogovorio sa Vucicem nismo mi glupi pa da nam mazes oci.Sta si uradio na Opstini Nbg,gde je pomoc za poplave,sta se radi na Savskom nasipu imas li pojma-imas zato sto ti je sve korumpirano svaki inspektor ti je podmitljiv a ni saradnici ti sigurno nisu alergicni na pare,zasto nisi nesto uradio za Opstinu u toku vanrednog stanja ako ti je stalo do gradjana nego lupetas svasta po drustvenim mrezama a sustinu ne govoris koja bi bila bitna u tom trenutku za nas Novobeogradjane.Sram te bilo,kazi da si se dogovorio i da ces da das opstinu sns-ovcima zarad svoje zadnjice.

  4. Aj malo da nam ne pomazete vise ni ti ni ostala bagra koja „crkava“ pomazuci narodu,pocev od ki mil vucica,aj malo sjasite -lopuze bre.

  5. Verovatno zbog te ‘pomoci narodu’ Sapic prima pomoc od Vucica za svoju stranku?!
    Dobro ie kada se svi ‘pomazemo’. Tako ce svima biti ‘bolje’.

  6. Valjda si ušao prvo radi sebe, od sporta se baš tako lepo ne živi kao od bavljenja politikom…

  7. Baš lepo od njega, doduše što se tiče naroda izgleda da je krenuo od sebe i svoje rodbine ali ‘ajd’ da vidimo kako će dalje.

  8. Alaa je napravio po Novom Beogradu…!!?? Svaka mu cast , teretane , parkici za decu …Trudi se…ali , nikako da probudi energiju, nebeskog Novog Beograda, sudeci po obilasku blokova oko, i preko puta zgrade opstine Novi Beograd…Doduse , lepota je u oku naseg novobeogradskog Fenixa…!! Brada mu dodje kao diploma-znanja…?? A ima ih tri vrste brada…

  9. Korist za svoj narod? Ali prvo za sebe i familiju. Sta bi sa onim lokalima koji su se izdavali po Beogradu, jel` jos kapne koja kinta?

  10. Sve mu verujem do onog „za svoj narod“. Izgleda da nas smatra budalama.

  11. Sapic nista nije uradio za opstinu Novi Beograd i njene gradjane sem sto mu je rodbina podigla bespravne lokale i objekte.Terene za decu i parkinge je pravio GRAD BEOGRAD a ne opstina jer oni nemaju pare za tako nesto.Ispred Merkatora je napravio buvljak sa tezgama od najlon kesa gde se prodaju carape i gace nasred trotoara.Pokusao da se dodvori sa penzionerskim karticama sa simbolicnim popustom koji je za penzionere u njima nebitnim radnjama i ustanovama.Zali boze ko glasa za njega,covek nema pojma sa radom opstine kao dela grada i potrebama gradjana.Misli samo na sebe i na gradjane kad se primaknu izbori.U stranci i odbornicima opstine mu sve rodbina i drugari.

  12. A koju Vi Sapicu tacno imate diplomu?Ah,da.Kupljenu.Nego sta bi sa nelegalnim objektom kod Studentskog grada,Savskim nasipom,onim ruglom na Savi sto onako stoji vec decenijama polu izgradjen objekat.Sta ste uradili na opstini tokom svih ovih godina sem sto ste prepunili dzepove vi i vasi inspektori,malo vam je sad to pa bi jos.Sramno je sto ste ukaljali vase ime i prezime politikom bolje da je ostalo obasjano zlatom u sportskom duhu,ovako znamo da cete da date opstinu sns-u na zalost.Nije sportski.Nije fer.Pametnom dosta.

  13. Ispravan lik. Ko misli da je bolji neka mu izadje na crtu. Lošije opozicije ni sama vlast ne bi mogla da napravi. Jeste vlast zaslužila motke, ali opozicija je zaslužila duple motke i to govnave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.