Šapić: Zbog pandemije logično da nova vlada bude ograničenog trajanja

Ostavite komentar


      1. „Ograničenost“ srpskih političara je beskonačna. Ruku na srce, i svetski su politički lideri izuzetno „ograničeni“ ,ti ljudi ne znaju sa koje se strane zakopčavaju. Taj fenomen, da najnesposobnije jedinke neke društvene zajednice isplivaju na površinu i postanu lideri-, društvena elita, može se jedino objasniti fizičkim zakonima. „Bura u čaši vode,“ , – društvena previranja. „talasanje“ , i talog „štroka“ se diže sa dna, i ispliva na površinu – „vrh“. Na vrhu deluju drugi fenomeni,, psihološka predispozicija,-odsustvo principa, morala, etike,….opšta
        bezskurpuloznost. Koji bi ozbiljniji vlasnik nekog preduzeća, posle razgovora, intervjua za posao, uopšte i zaposlio jednog Vučić a, Vulina, Marka Đurića,…. a nekmoli im dao rukovodeća mesta u svojim preduzećima. Ali…

  1. „…nije prirodno da u parlamentu nema opozicije.“
    E ova Ti je pametna. Bravo Šapić.

      1. Šapić 5,5%, Don Djidolar 1,2%, i to je ono što vas boli, samo što nećete to da priznate.

    1. Znači, Vi biste voleli da ova vlada izgura svoj mandat do kraja? Ili, kako se meni čini, ne znate šta biste voleli?

  2. Ma ne, logicno je zbog mesecevih mena i plime i oseke, jer uticu.
    Ili zbog promene godisnih doba, isto utice.

  3. to mora da je cuo na naucnom simpozijumu u Nambiji. I konsultovao se sa kolegama iz akademske zajednice – dr Mali, dr Jelena Trivan, prof dr A. Martinovic, master Tomislav Nikolic, dr Jorgovanka Tabakovic….

  4. Ovaj plagijator i tupan bez smisla za politiku( idi muljaj se po Savi, bre), dokazano je lopina u progresivnoj fazi. Jos kad ga obriju, bice ko Palma!

  5. Sapic je najzad otkrio ono sto ni Krizni stab ne zna:: pandemija prestaje 3. aprila 2022.tako je odluceno !

  6. Nista pogresno nije rekao. Juce sma bila u bloku 45, lepo se sredjuje taj deo grada i to konacno.
    Vicicev obracun sa organizovanim kriminalom nadam se da se ne odnosi na gradjane (boraniju) koji po nekada ne plate infostan, ili struju ili zakasne sa po nekim porezom, kao sto se do sada radilo , organizovani kriminal nije samo onaj koji se dogodio na Uscu vec osnovni na koji treba da se donsi njegova recenica je ekonomski organizovani kriminal koji je doveo drzavu do kranjeg siromstva, ako treba to i takve da „vade“ „“organizovani gradjani“ koji po nekada ne plate infostan, ili struju ili po neki sitni lopov i da im se zbog toga oduzima imovina alal vera na borbi u vezi organizovanog kriminala. To smo vec gledali sa uzasavanjem.
    Gradjani se rabe za sitnice, oduzima im se imovina zbog skoro nicega a krupnice se previdjaju te postaju jos krupnije i krupnije i krupnije.
    Ako su zbog boranije osnovani izvrsitelji cilj ste postigli.
    Kome je oduzeta imovina od krupnijih ekonomskih igraca koji su dokazano doveli zarad sopstvenog bogacenja drzavu do siromastva?.
    Svaki posao mora da bi bio uspesan da se resava od glave a ne od repa i repica , samo tada ce ostali gradjani sta im je zadatak prema Srbiji ,u Srbiji se namirivalo sve od repica jer niko nije imao mu*da da pocne od glave.
    Da li Vucic ima mu*da da krene od ekonomskih upropastitelja drzave, ma od koje godine da su napravili kriminal a da ne misli da su to oni koji po nekada nesto i ne plate i to samo onda kada nemaju novca.
    Najlakse se namiriti od boranije jer treba jos vise opskrbiti one koji su nekada krali od gradjana. Jak je svaki takav baja.

  7. Sasvim sigurno jedino ova oročena vlada može da nas izvede iz krize izazvane covid 19 e pandemijom. Pažljivo su birani isključivo osvedočeni borci protiv pandemije covid 19, nosioci spomenice I istaknute patriote i rodoljubi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.