Šarović: Vučić pokušava da ubedi građane da su Nemačka i Turska prijatelji Srbije

Ostavite komentar


  1. Ako bilo ko u Srbiji može da poveruje u to da su Nemačka i Turska prijateljske zemlje, onda ova država nema svetlu budućnost.

  2. Prijateljstvo sa Turskom, na primer, predstavlja dodatnu garanciju za stabilnost i očuvanje mira na Zapadnom Balkanu. Šarović ne razume politiku.

  3. Vidim da se sve meri parama, što znači da je sve na prodaju.
    Ne može biti patriota, kome su prijatelji i najvažniji partneri oni što ne priznaju celovitost Srbije!!!

  4. Sa Nemačkom i sa Turskom moramo biti prijatelji. Nema tu šta da nas ubeđuje Vučić. A Šarović je i dalje u „lovu na neprijatelje srpskog naroda“?

  5. Naravno da nisu. Ko god jednoj zemlji nasilno i protivpravno otima deo njene teritorije, nije prijatelj te zemlje. Ali, Marija to još ne zna…

  6. Ko ne uci iz proslosti, ne moze da racuna na lepu buducnost. Saradjivati treba i mora se, o prijateljstvu ne treba da se govori. Svoje prijateljstvo su pokazali u ne tako davnoj proslosti, pogotovo Nemci, tako da moramo biti oprezni i pokazati vise mudrosti. Ne smemo da imamo dilemu oko toga da li bi nam uradili isto ako bi imali priliku.

  7. Ovaj Sarovic je ,posle onog hajvana za kosovo, najgluplji covek u politici.
    Cuj pokusava, stoko jedna pa da nije Nemacke od cega bi ziveo narod u Srbiji… glavnina novca dolazi od dijaspore jebem ti seme,a da nije Turske ko bi po tim (citaj manjim jer si glup) cenama pravio puteve… Vucic trenutno nema nekog realbog protivnika , one pametne je ucutkao parama, a vi glupi se sami brukate .

  8. Pa zar nisu??? Eto turci nam pobiliii trecinu naroda ,trecinu odveli u roblje a trecina oostala,popalili nam gradove ,manastire ,crkve,mosti SVETOG SAVE zapalili .Pobili knezove na prevatu300 godina su nas ugnjetavali na najgore nacine.
    Svabe su nas 2 puta napadale u 1.svetskom ceo Sabac pobili. Opet nam je trecina ljudi pobijena ,pa isto i u 2.S.R.opet trecina Srba ,decu su nam streljali u Kragujevcu.Nikada ni izvinjenje njihovih politicara nije bilo a kamo li da se plati nekakva otsteta (ne znam kako zivote da plate). Ni od jednih ni od drugih.
    Na kraju eto i NATO bombardovanje i ponovo ubijanje Srba s njihove strane jer su clanice NATOa i jedni i drugi.Tturci su pustali deci crtane filmove o tome kako su Srbi nasilnici ,ubice,silovatelji… dok je bilo gradjanskog rata u BiH
    Pa sta ces vece prijatelje???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.