Saša Janković: Odbili smo predlog dat kao „uzmi ili ostavi“

* Jeremić kaže da su Janković i Đilas izuzetno prominentni akteri te da veruje da će sve razlike biti prevaziđene * Borko Stefanović: Veoma mi je žao što je PSG odlučio da ne ide sa nama u Savez za Srbiju
Razgovori u opoziciji trebalo bi danas da se nastave, iako je PSG odbio ono što je predložio Đilas

Ostavite komentar


  1. Ko u pesmi grupe Novi fosili „E, moj Saša gde je sada ljubav naša“… čak im i naziv grupe odgovara a pesma je kao za njih pisana.

  2. Evo ga Jankovic se ponovo oglasio sa pokusajem da se opravda za svoju odluku zato sto je odbio savez.Naravno, on nikada nista nije kriv i on je velika zrtva u svakom desavanju. Kakva losa gluma gospodine Jankovicu.

  3. Molila bih gospodu Jankovićam Jeremića i Đilasa da prestanu da se nadgornjavaju i pokazuju znake autizma kojima su ovde ljudi vrlo skloni.
    Izađite u realnost, pitajte vaše potencijalne glasače kako oni vide i ocenjuju takvo ponašanje, kada se sve oko nas tone u močvaru i beznađe. Dozovite se razumu i logici i postavite sebi jednostavno pitanje šta će se dogoditi ako nas i ovog puta razočarate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.