Saša Janković: Pusti se Slavice

Ostavite komentar


  1. Tragicno je veliki nesklad izmedju reci i dela Sase Jankovica. Kaze da se ne vrti svet oko njega a svaku recenicu pocinje sa ja. Pristojnost u javnom nastupa a ne kvalifikacije ljudi bez obzira da li sa njima saradjujete ili su politicki oponenti. Jasne politike a ne bavljenje sobom i kolonama. Transparentnost u svemu sto se radi a ne odlucivanje iza zatvorenih vrata. I bice bolje i Sasi i nama sa njim.

  2. Neka se Slavica pusti da deluje iz pozadine, ili da pokaze svoj obraz i stav na javi ili neka se povuce.

  3. Ljudima je zanimljivo da gledaju i citaju o rijalitiju, pa makar to bio i politicki. A u PSG se ovih dana odvijao pravi rijaliti.

  4. Dok se dvoje svadjaju ( tzv opozicija ) treci se koristi u ovom slucaju A.V.-A.V. i njegova kriminalna partija, pardon, SNS bratija a ne partija, posto oni nisu partija vec su "ustanovljeni" po vertikali kao KOZA-NOSTRA.

  5. Rado bi se gradjani "pustili Slavice" Za koju do juce nisu ni culi ali te iste gradjane svakodnevno novine,drustvene mreze i vasi najblizi saradnici obavestavaju ko je ona i sta sve radila za dobrobit clanova vaseg pokreta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.