Saša Janković se povlači sa čela PSG i Građanskog bloka 381

Ostavite komentar


  1. Steta, imao je potencijala. Zar je moguce da su Djilas i Jeremic jedina alternativa ovom zlu??? Nije ni cudo sto godisnje ode (bar) 60 000 ljudi.

  2. Pravicemo te mi i od blata, kao Djindjica, to nam nece pomoci da izadjemo iz ovog mraka gde vladaju sitne duse, i kriminalci. Hvala Sasa, mi cemo morati da sacekamo jos desetak godina diok nam iz guzica ne udje u glavu. I ja se odjavljujem sa ovog portala dok traje mrak i borba za fotelje, ne za narod i slobodnu drzavu.

  3. Jedan vučićev potrošeni pion manje. Diktator shvatio da mu Janković više ničemu ne koristi, pa ga skinuo sa platnog spiska.

    1. Lazare, tačno u centar, a ne kao prethodni komentatori koji sa ideje SNSa oplakuju njegov odlazak. Gospodin Trifunović je pre neki dan izneo surovu istinu.

  4. E ovo je najpametnija stvar koju je u zivotu uradio.A baš šteta.Tako se dobro pokazao u politici da je jednom zamalo presao cenzus.Ali zamalo.

  5. Najbolje tako, posteno prihvati poraz i idi. Bilo bi lepo kada bi i svoje drugare ubedio kako bi i njihova povlacenja sa javne scene bila najbolja odluka za ovaj narod.

    1. Svi da se povuku i da ostane samo AV.Imali smo to jednom(tito) pa nam se država raspade posle njega.Nama trebaju institucije a ne jedan čovek koji kao sve zna.

      1. Saša Janković je bio i ostao institucija kakvu ostatak opozcije skoro neće videti na političkoj sceni. Za deset godina, kolik je radio kao zaštintnik upoznao je sve nedostatke države u kojoj živimo, i uspostavio kroz PSG iskrenu i politiku zdravog razuma. Ogroman gubitak za srpsku politiku!

  6. Sagledao je situaciju i video da realno nema nikakvu podršku naroda sa ovakvim programom i politikom.

  7. Ne moze se politikom Cede Jovanovic pobediti Vucic pogotovu sto ga ovaj podrzava. Izdajnika i diktatora sa vlasti mogu srusiti samo demokartsko-patriotske snage.

    1. Cistija? Pa cime ju je on to zaprljao? Mnogobrojnim aferama, milionima, pljackama… Cini mi se da ipak mislite na nekog drugog, nekog ko ima malo vise moci u Srbiji.

  8. Fin covek
    Cujem bice pocasni clan udruzenja nacinalnog saveta za ivecanje broja saobracajnih policajaca…

  9. veliku je podrsku izgubio svojim stavovima o Srebrenici i Kosovu, kao i odlukom da pokret bude iskljucivo gradjanski odn da PSG bude nista vise no kopija LDP-a. Sto se mene tice ima moje postovanje jer se pokazao na politickoj sceni kao pristojna osoba. Mislim da je bio iskren u svojim namerama, jer da mu je vlast primarni cilj pridruzio bi se Djilasovom mutant savezu.

    1. Ne brini se ti za njega. Dovoljno se taj nafatirao za izdaju naroda, a diktator će mu sigurno dati da vodi neku „agenciju“ za izvlačenje para iz državne kase.

  10. Malo je reći da sam iznenađen i razočaran lošim procenama i pogrešnim potezima, nekoga ko je imao veliki potencijal da svojim integritetom pomogne pravim demokratskim snagama u Srbiji.Vrlo brzo posle predsedničkih izbora, sve je krenulo u pogrešnom smeru i ovo je trebalo da se desi mnogo ranije.

  11. Sa Vasim odlaskom, nestala je gradjanska Srbija. Ostali su nacionalisti raznih boja.a koji se takmice sa rezimom AV u netoleranciji, mrznji prema drugim koji drugacije misle ili su priadnici drugog naroda Ostacemo zarobljeni nekim imaginarnim vredostima.Ipak vi pripadate nekom civilizovanijem drustvu, a ne ovoj balkanskoj kaljuzi.

    1. Pročitaj definiciju nacionalizma, pa ti i tebi slični ne bulaznite po pitanju nacionalizma. Nacionalizam je širom evrope. Bulaznite o nacionalizmu a mislite na šovinizam.

      1. Nacionalizam=sovinizam. Nije ni bitno kako zovemo tu pojavu, svejedno je fasizam osnova toga.

    2. U pravu si Goco. Zao mi je vog cina Sase. Srbija je izgubilla politicara skandinavijskog tipa. Jos dugo cimo cekati na ovakvu licnost. No video cemo. PSG ima jos resursa a nadam se saradnji Sase.

  12. Treba istaći da svako ko misli da u politici može mnogo drugačije od drugih, greši. Gospodin Janković nije znao da poltika ne može da se vodi bez političke partije, odnosno logistike koju ona pruža, finansiranja, niti političara. Njegov program imao je veliku manu, a to je dopuštanje takozvanom Kosovu da uđe u UN. Kosovo nije pitanje teritorije, kao resursa, već nacionalnog ponosa, nacionalne istorije, a pre svega naših sunarodnika, koji tamo žive. Ciljana grupa bila je buržoazija i elita, potisnuta od strane prividne elite, koja se domogla novca na razne načine. Takvih ljudi nema mnogo u Srbiji, a takvi su upravo najbrojniji kada govorimo u borbi protiv režima.
    Gospodin Janković aludira na ostalu opoziciju, govoreći o „krugu“ i poistovećuje je sa režimom Aleksandra Vučića, a to je neuporedivo.
    Pozivam, kao građanin, medije (one koji poštuju kodeks) da istraže i pokažu, da li postoji i jedan dokaz o korupciji, bilo kog člana SZS-a i drugih opozicionih partija.

  13. Narod je rekao svoje na izborima o svemu što misli i radi opozicija i njihovim liderima.Od ovakvog debakla opozicije na izorima, gore ne može biti. Narod ih ne želi a jedan od njih je i Saša Janković.Barem im je dao dobar primer kako Đilas, Jeremić, Obradović, Lutovac…, treba da se ponašaj i odu u zaborav i nepovrat.

  14. Dragi Danase,
    Čini se da ste podilaženjem Savezu doprineli odlasku ovog čeveka.
    Sada vam više niko ne smeta da i zvanično postanete Službeni glasnik Saveza za Srbiju.
    I da, ovo je neuvredljivo mišljenje, očekujem da ga objavite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.