Bivši predsednik opštine Paraćin: Dokazao sam da su naprednjaci lagali 1Foto: B. Đ./Danas

Saša Paunović, bivši predsednik opštine Paraćin, podelio je na Fejsbuku objavu u kojoj kaže da je sudski dokazano da je tekst koji su o njemu objavili politički protivnici iz SNS da ima kuću u Londonu i stanove u Beogradu, neistinit.

„Posle pet godina suđenja dokazano je da je članak koji su paraćinski naprednjaci, sada opštinski javni funkcioneri, štampali i delili od vrata do vrata pod nazivom „Saša, otkud kuća u Londonu i tri stana u Beogradu“ neistinit.

Tekst su objavili portali koji su kako se tvrdi u javnosti deo medijske mašinerije za mlevenje ljudi, slične onoj iz Ritopeka. Tekst o kome je reč prepun je bizarnosti.

To paraćinske naprednjake, koji su vrlo verovatno i autori ideje da se takva priča lansira, nije sprečavalo da ga organizovano dele“, napisao je Paunović u objavi na svom Fejsbuk profilu.

„Šta nam to govori o paraćinskim naprednjacima? Pa da su to ništarije spremne da izmisle laž, da je organizovano dele i da druge ubeđuju da je laž koju su sami smislii istina. Naravno, nije to jedini primer, već sam dobio na sudu „Informer“ za tekst o apoteci, takođe očigledno neistinit, koji su delili i fukcioneri SNS koji bi morali da znaju da je reč o laži.

Zašto su to radili? Pa da bi došli u situaciju u kojoj su danas – da nekažnjeno i nesputano kradu sve što stignu iz budžeta opštine. Vođe tadašnjih botova sada su javni funkcioneri, dele lovu direktno članovima svojih porodica. Pljačka traje. Šta ima da se čudimo onima koji sukoristili laž da bi došli u poziciju da budu lopovi?“, dalje se navodi u Paunovićevoj objavi.

„Neka ova objava ostane ovde kao dokaz vremena u kome živimo. Vremena u kome bogati još uvek mogu da plate da budete likvidirani u javnosti, putem medija, jer je to jeftinije i za postizanje cilja efikasnije od angažovanja plaćenog ubice.

Svako zlo biva za vreme, pa prođe. Svaka sila biva za vreme, pa propadne. A kad propadne, oni koji su bili najmoćniji i tu moć zloupotrebljavali u najveću kaljugu padaju. Potrudiću se da niko od njih ne bude zaboravljen, kad dođe dan. Da niko od onih koji su se borili da lažima i uništavanju ljudi zloupotrebom insitiucija dođu u poziciju da kradu, ne bude preskočen“, zaključuje Paunović na Fejsbuku.

Paunović je u više mandata bio predsednik opštine Paraćin, a pošto je izgubio na lokalnim izborima 2020. priznao je pobedu protivnicima iz SNS, izvršio primopredaju dužnosti u kancelariji predsednika opštine, iz koje je izneo samo sliku Zorana Đinđića.

Paunović je član Demokratske stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari