Saša Radulović zaobilazi parlament u širokom luku

Nakon što je DJB spao na dva poslanika zakazana hitna skupština u Nišu

Ostavite komentar


  1. To sto se sakrivas i bezis od pitanja koja ce uslediti kada se pojavis u pralamentu Radule uopste nije pametno kao neka seka persa si !

  2. „Para vrti gde burgija neće“, pa tako i raspad DJB koji je, verovatno, od vlasti ocenjen kao opasan zbog argumenata monetarne prirode kojima se koristio u diskusijama. Zna Baja kada, šta i ko se „iza brda valja“ i tu preventivno udara. Tako sprečava konsolidaciju suprotno misće strane i dovodi je do rspada i nestanka sa političke scene.

  3. Dobro rekoste da ima neki Bane…
    Iako veoma pomno pratim politicki zivot u Srbiji.

    Bane je dakle bio Predsednikov spavac u DJB-u.
    Aktiviran je kada su pokrenuta vazna pitanja o Ustavu.
    Nadam se da ce ga DJB prevazici i nadziveti njegovu prevaru.

  4. Manjih vaški a da više boli nije bilo na političkom nebu Srbije. Sad se setili Kosova..
    Nikad se nisam bavio politikom. Al me najvuče radule, preko sajta DJB nekim crvenim linijama, lažnim obaćanjima pokretanja privrede, da od toga nikad neče ostupiti. Učlanih se, od usta odvojih za članarinu, iako sam socijalni slučaj, a on i njegova kamarila ni da nam čestita Novu Godinu ili pošalja zahvalnicu, da nam zahvali na podršci, Nas nekoliko desetina hiljada ispadosmo majmuni. Na sajtu objavio spisak samo njegovih bližih pulena. Ugrabio lovu i vlast a nas naivne šutnuo. Ako ne verujete pitajte Đuru malog paora.O ovome posedujem kompletnu dokumetaciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.