Savetodavno veće protiv Jeremića

Ostavite komentar


  1. Ovakvo ponašanje veća me potseća na onu našu: "…. da komšiji crkne krava!".
    Svim institucijama u BiH želim da se okrenu sebi, reformišu, dovedu u red, suoče sa prošlošću i krenu napred, i da za 4-8 godina imaju kandidata za visoku poziciju nekih međunarodnih institucija.

  2. savetodavno vece ce nekog podrzati. pa ko je to savetodavno vece. to je iusto kao kads bih ja kazao u ime moje familije da necu podrzati nekog kandidata za g. sekretara. razne glupe organizacije koje neko placa zbog licnih interesa daju izjave koje su van pameti

  3. Aman dosta vise o mrznji, ratovima, on ce nama …. itd. Daj te udruzite se vec jednom ,izadjite zajedno na svetska trzista,a o ovde svaki politicar se bori za svoju z……, a za naraod bas ih briga. Smuciliste se i Bogu i narodu, kompletno svi politicari sa ovih prostora.

  4. Naslov je takav da ispada kao da je stav zauzelo Savetodavno vece UN-a a ne obicna nevladina organizacija

  5. NIje jasno zasto su protiv naseg Pozderca? Pa on je polutan i svi ga vole. Omogucio je i Kosovu pozitivno misljenje Medj suda pravde koji je doneo presudu da je nezavisnost Kosova legalna, crno na belo. Albanci sa Kosova ce ga podrzati i treba,dosta je pomogao. A i Pozderac je

  6. "Pa on je polutan i svi ga vole…" Kakav gnusan komentar! Brojite krvna zrnca? To može samo u srbiji! Čovek je kvalitet, a neki ste škart!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.