Savez oko Đilasa siguran

* Stojanović: Ako je nešto moguće u Beogradu, pitanje je kako će birači reagovati na republičkom nivou
Da li će i kako eventualno raspisivanje parlamentarnih izbora uticati na dosadašnje dogovore i grupisanje opozicionih stranaka

Ostavite komentar


  1. Vrlo dobro znamo ko je Djilas i sta je. Covek koji je sve unistio i upropastio i koji je mislio samo na svoj licni interes i za svoj dzep nista ga drugo nije zanimalo tako da o njemu nema sta vise da se kaze on je ispricana prica odavno.

  2. Opozicija nema nikakvu podrsku naroda i nece je ni imati ni na jednim izborima jer narod lose ljude kao sto su oni ne podrzava.

  3. Sve sto je Djilas pokazao dok je bio na vlasti je da jedino sto zna je da unistava i pljcka i nista drugo.Zato ce i na izborima biti zestoko kaznjen veliki bebaklom.

  4. Siguran savez? Djilas će proći isto kao i DS, jer će mu Janković okrenuti ledja čim mu se ukaže prilika za to.

  5. Jeste to veoma čvrst savez, jer su se u njemu našli sve sami odpadnici od drugih stranka i pokreta, dakle slični su našli slične.

  6. Proćitah jedan komentar " kod Đilasa sve sami otpadnici" pa valjda je otpad i od DS i Radikala JULA prešla u SNS tu je veći otpad od VInčinog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.