Savo Manojlović: Problem se ne rešava potpisom dva poslanika, već glasanjem njih 126

Ostavite komentar


  1. Cilj peticija „ekologa“ je u sadejstvu sa voljom AV – dovođenje Kineza. Kako nema ni jedne akcije ili peticije protiv njih, a oni upravo sad truju?

  2. @Istina,
    Dobro primećeno, Vi pokrenite lično peticiju. Siguran sam da ćete naići na podršku svih nas.
    Uzgred, ako odete na sajt Kreni-Promeni, videcete mnogo inicijativa u vezi „Kineza“.

  3. To pred izbore da se malo dobije podrska od neobavestenih biraca i da i vlast bude kao malo dobra i ekoloski svesna. Oprobani recept. Prosloj vlasti su uzeli ideju evropskog puta, ali tako da se ne urade sustinske reforme posto se u evropskom sistemu ne moze toliko muljaviti i korupcionaski resavati pitanja „koliko sam dobar“.

  4. Savo,molim Vas da pokrenite Srbiju tu prekrasnu zemlju koja je u moja iako sam Hrvat ali radi mojih dragih ljudi koji žive u Seb do something….radi vrsni novinRki od Beankice pa do Olje i inih a najviše radi moje naj orijateljice Mine Glogovac
    Vi ste taj

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke 10

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici šest novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili upražnjena mesta poslanika koji su ranije podneli ostavke.Poslanike sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke - Miloša Vučevića, Nikolu Selakovića i Predraga Bandića, zameniće Staša Stojanović, Nataša Ivanović i Nikola Lazić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.