Kreni-Promeni: Ambasadorka Srbije u Zagrebu tužila Savu Manojlovića

Ostavite komentar


  1. Milic nikad u zivotu nije bila diplomata, niti radila u MSP. Nije polagala nijedan diplomatski ispit i nijedan strani jezik.
    A fakultet je „zavrsila“ 2022 (industrijski i gradjevinski menadzment)

  2. Pa mora da je mnogoo bila uvredjena, i ja sam bio uvredjne kada sam video sliku sa timpusom, bas onako diplomatski, ambasadorski, prava predstavnica danasnih vrlih SNS kadrova za sve i svasta. NAPREDNO. Ziveli

  3. I ovo je neka vest baš pred izbore? Emisija je bila pre godinu dana. Pored svakodnevnih „analiza“ bojkotaša, jedina vest o nekome ko izlazi na izbore je ovo?

  4. Do juce kriticarka zlocina radikala sve im je oprostila dobijanjem ambasadorskog mesta.Zbog takvih preletackih protuva,kojih nije malo,narod uvek sumnja u dobre namere opozocije.

  5. Savo Manojlovic je kopija Nestorovica ili jos jedan dobar igrac Vucica.

  6. Sve je ispravno napisao-rekao. Tuzba bez osnova.
    ps. od kako je preuzela mesto ambasadora u Hr, odnosi dve drzave su na prilicnoj nizbrdici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.