Savo Manojlović za Danas: Zalagaću se da i Aleksandar Vučić ima pravično suđenje

Savo Manojlović, direktor kampanje tima Kreni-Promeni, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Podrška svim mladim ljudima u Srbiji, moramo da stvaramo bolje uslove života po meri svakog građanina, veliki pozdrav za Kreni Promeni i Savu Manojlovića pobeda je na Vašoj strani.

  2. Molim lepo,onda ostavke,hapšenja i procesuiranje kriminalaca iz vlasti.Bolje nezavisno sudstvo nego linč

  3. Ne verujem vise nikome. Institucije su unistene, drzava je privatizovana, cilj opravdava sredstvo a sva sredstva su dozvoljena i svi politicari su isti.

  4. Браво ,
    Само нспред, свака ти је злстна.

  5. Ukinuti frekvenciju za hepi i pink….. hahahaha. Dali ste vi normalni, svuda u svetu postoje televizije sa svojom stranackom opredeljenosti… Neka prvo ti vasi nezavisni mediji pocnu u Srbiji da placaju porez a ne u Luksemburgu…. Ako ste protiv Vucica onda vi nemate svog pesednika. Onda je vas presednik Ponoš. Ja kad glasam za nekoga ja sam za njegovu politiku a vi ste protiv vlasti to je uredu, a ali vama treba malo mozga kreni promeni, telesni, a zuti, moramo, trebamo…. Prst na celo izbori bili i sta je bilo…..

  6. Da nema vetra, pauci bi nebo premrežili. Samo napred. Svaki glas, koji ukazuje na probleme, je važan. Tražili smo nove ljude, ti si se javio. Srećno.

  7. Bravo Savo i treba da mu bude posteno i da mu DJuka bude glavni advokat odbrane, a da Dolovac bude tužilac , umetnica mora biti zdrava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.