SDA optužila Srbiju za uzurpatorske atake na resurse u BiH i traži sankcije za Dodika  

Ostavite komentar


  1. Više se bave Srbima i Srbijom nego samim sobom; zato im valjda i jeste tako kako im je…

  2. Ako je legalno graditi u tuđoj državi nešto,zato što tamo žive srbi,neka Vučić dodje u Austriji da nam napravi jednu fabriku ,ostali smo bez posla.

  3. A sta da se kaze za amerikance i koji termin upotrebiti za ne(dela) i teror koji oni cine drugima. Od iraka, kosova, Sirije i dr… Ne to nije uzurpacija jer je cisti terorizam i okupacija.

  4. Vi ste neverovatan list. Vi podrivate RS. Pratim pomno sta pisete a od vas svih iz Danasa sam obrazovani barem 3 puta i potpuno mi je jasno sta radite. Da sam ja u prilici nesto da odlucujem molili bi ste da vam se vrati ova sadasnja vlast.

  5. Хајде бре Муслимани бавите се нечим корисним и немојте само са мека душека да напрђујете а грађани вам долазе по вакцину у Србију. Реците коју лепу реч за суседа јер ће бити лепше и вама и нама .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.