SDS: Stefanović da podnese ostavku

Ostavite komentar


    1. Ne znam cemu sve to? Zasto nekim svojim radom ljude ne zasene a ne nasiljem kako to obicno cine?!

  1. Privodjenje pripadnika vojske? On je bivsi vojnik koliko sam ja obavestena a i napao je zenu,aktivistkinju SNS,sto je za svaku osudu bez obzira na stranacku pripadnost!

  2. Njega je na tu funkciju postavila vlada, koju je izabrao narod! A ti ako zelis svog minista policije, kandiduj se na sledecim izborima, pobedi, i postavi svog ministar. Pa sta vi iz opozicije mislite, da smo mi pecurke? Da li su imali vecinu na izborima? Jesu! Da li im je tu vecinu narod obezbedio? Jeste! Koliko je tvoja stranka imala glasova na izborima? Ne znam i ne zanima me! Mi koji smo ga izabrali, nama je dobar! Pametnom dosta!

  3. Alo bre botovi…..da li ste normalni
    Čovek je vojno lice i može ga hapsiti samo vojna policija. ..to piše u ustavu…ustav je najviši zakonski akt jedne države
    Drugo….odakle podaci o stanarima u rukama jedne SNS još tužnije u rukama nekih klinaca koji i ne razumeju šta rade i koliko krše zakon.Oni su mladi i neiskusni i ajde da im pola otpišemo na to ali ova bagra koja im je te spiskove dala u ruke. ..e njima treba staviti bukagije
    SNS se ponaša kao fašisti Adolfa…..ali shvatite mi nismo jevreji i nećete moći da nas strpate u logore
    Sram vas bilo bre botovi. ..da li je moguće da toliko nemate obraza
    Da li je moguće da toliko nemate kičme i ponosa
    Kakvi ste to ljudi kada možete podržavati ovu bagru koja laže krađe i falsifikuje sve što dotakne
    Vama neka konta za mesec dana bleje i pisanje komentara i minusa a njima samo od jelke 83k evra….da li shvatate da je vaš domet pisane komentara a na konto toga oni kradu milione eura i bas ih boli k…. za Vas
    Mislite o tome ljudi….ako imate malo mozga i dostojanstva. ..molim vas

    1. Nad pripadnicima VS nadležnost ima MUP , prošlo je vreme kada se skrivalo u uniformi i pred vojnim sudovima. Ustav nema veze sa nadležnostima jer se one uređuju zakonima. Ne zanimam me ni da li je u pitanju aktivni pripadnik VS ili bivši, niti da li je napadnuta.žena iz SNSa ili.nije. Ko god napadne fizički.bilo koga mora biti procesuiran.

  4. Ovde nije poenta sto je on pripadnik vojske ,mozda je cak i time veca nesreca.Covek je fizicki napao aktiviste SNS-a !Takve stvari nikada ne bi smele da se desavaju.Niko ne sme da bude iznad zakona.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.