Sednica o smeni Bratislava Gašića odložena za sutra

Ostavite komentar


  1. Gašić je eminentan gospodin! Vučić i narod Srbije neće dozvoliti njegovu smenu!

  2. Ministar Gasic i ministar Vulin moraju urgentno biti smenjeni bez obzira na ove dziberske igre tzv Narodnih Poslanika. Da li je to vama jasno ?

  3. A jel moze neko da mi kaze zasto pobogu Vucic (odnosno brnaba posto je vucic sada niko i nista) i dalje insistira na ovom liku?

  4. Čim kiša prestane, najezda botina! Počeli da čitaju i latinična izdanja novina!?

  5. Ma vec je doticni navikao da ga smenjuju:) .Postace ministar poljoprivrede:)

  6. Boto-gašići u akciji. Da li ste boto-kleknuli ili sve sedeći?

  7. Da je pametan g- din Gasic,
    Trebao bi sam da podnese ostavku bez pritisaka a i bez podrške Vucica jer Vučić braneći Gasica više želi da odbrani sebe lično!

  8. Ovo je samo jedan od primera kako radi zločinačka organizacija koja je na čelu razvaline od države.

  9. Ovi botovi koji štite Gašića ništa ne shvataju. Gašić je samo simbol dugogodišnjeg pogrešnog kadriranja za rukovodeći kadar u policiji. Štetu u organizaciji policije i nezakonitom radu već su napravili Nebojša Stefanović sa Hrkalovićkom, zatim Vulin i na kraju Gašić. Moralan čovek sam bi dao ostavku. Ali pošto ga Vučić ne da onda će on morati na kraju da odgovara za sve te pogrešne odluke.

  10. Da ostavimo Gašića po strani, zašto nema kvoruma u Skupštini? Zašto nije prisutna ni trećina poslanika koje plaća narod? Zašto oni primaju platu a ne dolaze na posao? Može li radnik u proizvodnji da prima platu a da ga nema na radnom mestu? Srbija ne može da „nahrani“ samo državne službenike u Beogradu, ne samo u parlamentu već i po raznim agencijama, kancelarijama, odborima, javnim ustanovama! Za ovako malu državu mi imamo čak 250 narodnih poslanika pa i oni neće da rade! Verovatno i oni čekaju povećanje plate!

  11. OPOZICIJO, UOZBILJI SE! DAJTE DODJITE SVI KOJI STE U BEOGRADU NA TU MUČENU SKUPŠTINU SUTRA , PA DA NAROD JASNO VIDI KO MINIRA ZASEDANJE, AKO TO VEĆ DANAS NIJE OČIGLEDNO .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.