Šta su razlozi za eventualno zatvaranje sednice SB UN o Kosovu: Istorijski govor predsednika Srbije sigurno nije uzrok

Ostavite komentar


  1. Još je jedno pitanje oko kog nisu saglasne stalne članice SB UN, a to je pitanje izmene UNMIK-ovog mandata. SAD su tražile okončanje mandata UNMIK-a i smanjenje učestalosti sednica o situaciji na KiM, slično kao i Velika Britanija, dok se Rusija protivi toj ideji i zalaže se za otvorene i redovne sednice SB UN o KiM . Srbiji treba biti uvek uz SB UN to jeste njeno pravo u njenoj zemlji zato i jeste vazno da bude uvek uz SB UN ne unmika tamo nema sta da razgovara !!!

  2. Zatvoreno za janost sudjenje zbog masakra u Ribnikaru – bunite se, zatvorena sednica u UN – ne bunite se. E jado nasa od opozicije.

  3. Transparentnost je demokratska tekovina. Javnost ima pravo da zna šta se dešava.

  4. Ja imam samo jednu dilemu, a to je: da li Vučić veruje u ono što priča na nacionalnim televizijama Srbije, jer videli smo da na CNN priča potpuno drugačije.
    Utisak je da su to poruke onima, koji veruju da je on toliko moćan, da svojim hvalisanjem ostavlja utisak na najuticajnije svetske lidere.
    Ovo što je pričao na TV Prva, ne veruje ni najobičniji SNS bot, ali ima interes da neobaveštena Srbija poveruje.
    Tom pričom dovode u zabludu Srbe na Kim, da će se vojska vratiti na Kosovo, što je glavni razlog, da nam se desila Banjska, o kojoj ne progovara ni reči, osim što hvali Radoičića.

  5. Sličnosti u psihološkom profilu između Vučića i Trampa doslovce bodu u oči: sve što se događa se vrti samo oko njih, oni su time doslovxe ego-centrični, sve je upereno protiv njih jer su samo oni tako neverovatno sposobni i služe „narodu“.
    Uz to i tipična smena dve faze u ponašanju – jedna agresivna, puna pretnji. i druga plačljiva, skoro depresivna.

    Ovo Vučićevo o njegovom govoru u UN i navodnom sprečavanju njegove svetosti u SB UN … je fenotipično za takve osobe.

  6. Да, ово је стварно историски говор једног “ председника „, то је први говор одржан пред празном салом, супер.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.